Η Μπρέντφορντ φιλοξένησε σήμερα την Γουέστ Χαμ, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ και οι «μέλισσες» κατάφεραν να γράψουν ιστορία στην μεγάλη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Η ομάδα του Τόμας Φρανκ πέτυχε ένα… ασυνήθιστο ρεκόρ καθώς είναι η μοναδική ομάδα στην ιστορία της Πρέμιερ που έχει πετύχει γκολ στο πρώτο λεπτό, σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια.

Φαντάζει απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό καθώς η Μπρέντφορντ σκόραρε και σήμερα κόντρα στα «σφυριά» με την… σέντρα, καθώς ο Μπεούμο ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με το «καλημέρα» της αναμέτρησης και πιο συγκεκριμένα στο 32ο δευτερόλεπτο.

Θυμίζουμε ότι η Μπρέντφορντ είχε κοντραριστεί πριν δύο αγωνιστικές με την πρωταθλήτρια, Μάντσεστερ Σίτι και είχε προηγηθεί στο Έιτιχαντ με γκολ του Γουίσα στο πρώτο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι γνώρισαν τελικά την ήττα με 2-1, καθώς ο Χάαλαντ πέτυχε δύο γκολ ανατρέποντας την κατάσταση για την ομάδα του.

Κι όσο για το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στην Τότεναμ; Κι εκεί οι «μέλισσες» κατάφεραν να βρουν δίχτυα στο πρώτο λεπτό της συνάντησης με τον Μπεούμο αλλά και σ’ αυτό το ματς η Μπρέντφορντ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το προβάδισμα με την έναρξη του αγώνα καθώς ηττήθηκε με 3-1.

Προφανώς η Μπρέντφορντ πιάνει στον… ύπνο τους αντιπάλους της σε αυτά τα τρία τελευταία παιχνίδια και αν Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ έχουν μια δικαιολογία, σίγουρα δεν υπάρχει καμία για τν Γουέστ Χαμ.

Τα «σφυριά» παρατάχθηκαν στην έδρα της Μπρέντφορντ γνωρίζοντας ότι η αντίπαλός τους είχε σκοράρει στο πρώτο λεπτό στα δύο προηγούμενα ματς αλλά την… πάτησαν καθώς δέχθηκαν γκολ από τους γηπεδούχους στο… πρώτο λεπτό.

Φαίνεται όμως πως αυτά τα γρήγορα γκολ δεν φέρνουν γούρι στις «μέλισσες», καθώς η Μπρέντφορντ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη ούτε στο σημερινό ματς απέναντι στην Γουέστ Χαμ.

Τα «σφυριά» βρήκαν γκολ ισοφάρισης με τον Σούτσεκ στο 54′ και το παιχνλίδι έληξε 1-1.

Το ενδιαφέρον τώρα μετατοπίζεται στο επόμενο παιχνίδι της Μπρέντφορν στην Πρέμιερ, το οποίο είναι κόντρα στην Γουλβς.

Όλοι λοιπόν περιμένουν να δουν αν οι «μέλισσες» θα σκοράρουν στο πρώτο λεπτό για τέταρτο συνεχόμενο ματς ή αν οι «λύκοι» θα είναι καλά προετοιμασμένοι για να αποφύγουν ένα γκολ από τα αποδυτήρια.