Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Κιλιάν Εμπαπέ: Παίζει… μπάλα και στις επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας

Κιλιάν Εμπαπέ: Παίζει… μπάλα και στις επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας

Ο 25χρονος Εμπαπέ, παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, κατέκτησε μειοψηφικό ποσοστό άνω του 10% της Loewe Technology μέσω της επενδυτικής του εταιρείας Coalition Capital

Ο Γάλλος αστέρας του ποδοσφαίρου Κιλιάν Εμπαπέ απέκτησε μερίδιο στη γερμανική εταιρεία ηλεκτρονικών Loewe Technology, μια επένδυση που η εταιρεία αναμένει ότι θα αυξήσει τις πωλήσεις και ενδεχομένως να ανοίξει το δρόμο για μια αρχική δημόσια προσφορά.

Ο 25χρονος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε μειοψηφικό ποσοστό άνω του 10% μέσω της επενδυτικής του εταιρείας Coalition Capital, ανακοίνωσε η Loewe, χωρίς να αποκαλύψει την αξία της συναλλαγής. Η κίνηση έρχεται αφότου η Loewe – γνωστή κυρίως για τις τηλεοράσεις υψηλής ποιότητας – στρατολόγησε τον Εμπαπέ ως πρεσβευτή της μάρκας νωρίτερα φέτος.

Η μετακόμιση του Εμπαπέ στη Ρεάλ, αύξησε τις τιμές των εισιτηρίων κατακόρυφα!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Loewe, Ασλάν Χαμπλίεφ, δήλωσε στο Bloomberg ότι η εταιρεία στοχεύει να αυξήσει απότομα τα ετήσια έσοδα σε περίπου 300 εκατομμύρια ευρώ (335 εκατομμύρια δολάρια) τα επόμενα δύο χρόνια από το τρέχον επίπεδο των 60 εκατομμυρίων ευρώ, με ιδιαίτερη έμφαση στη Βόρεια Αμερική και την Ασία. Αυτό θα μπορούσε τελικά να οδηγήσει σε IPO, κατέληξε.

Πλέον οι ακριβοπληρωμένοι σταρς επενδύουν παντού!

«Η αποτίμηση του Loewe αυξάνεται ιδανικά σε περίπου 500 εκατομμύρια ευρώ τα επόμενα περίπου πέντε χρόνια», είπε ο Χαμπλίεφ, προσθέτοντας ότι βλέπει τη συνεργασία του αστέρα του τένις Ρότζερ Φέντερερ με την αθλητική μάρκα On ως υπόδειγμα για τη σχέση της Loewe με τον Εμπαπέ.

Νωρίτερα φέτος, ο Εμπεπέ αγόρασε ένα μερίδιο στη γαλλική ποδοσφαιρική ομάδα δεύτερης κατηγορίας Stade Malherbe Caen από την Oaktree Capital Management. Για την Loewe, το τεράστιο διαδικτυακό κοινό του αστέρα του ποδοσφαίρου, συμπεριλαμβανομένων 122 εκατομμυρίων ακολούθων στο Instagram, μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα πολύτιμο.

«Ο Κιλιάν βοήθησε πάρα πολύ με ένα ηχείο Bluetooth που έχουμε αναπτύξει μαζί του», είπε ο Χαμπλίεφ. Αρκετοί από τους συμπαίκτες του Εμπαπέ στη γαλλική εθνική ομάδα ποδοσφαίρου έχουν επίσης υποστηρίξει το προϊόν στα social media, πρόσθεσε.

Σημειώνεται πως ο Κίλιαν Εμπαπέ βρίσκεται σε δικαστική κόντρα με την Παρί, η οποία μπορεί να χάσει και την άδεια συμμετοχής σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Πηγή: ot.gr

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Αποπειράθηκαν να σκοτώσουν τον Νετανιάχου με πύραυλο «Palestine 2» – Ανακοίνωση Χούθι

Ο ισραηλινός στρατός απάτησε με πλήγματα εναντίον του λιμανιού και των υποδομών ηλεκτρικής ενέργειας της Χοντέιντα, μιας πόλης στη δυτική Υεμένη που ελέγχεται από τους αντάρτες Χούθι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024