Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ποια τραγουδίστρια οδεύει προς τον χωρισμό

Ποια τραγουδίστρια οδεύει προς τον χωρισμό

Ένα ακόμη διαζύγιο στην ελληνική showbiz.

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να ακολουθήσουν η Θέλξη και ο σύζυγος της επιχειρηματίας Παύλος Γιαβής δίνοντας τέλος στον γάμο τους.

Η δημιουργία οικογένειας, η ρήξη και τα προβλήματα στον γάμο

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News το ζευγάρι πέρασε σοβαρή κρίση, έδωσε χρόνο στη σχέση του, αλλά τελικά δεν κατάφερε να παραμείνει μαζί με το διαζύγιο να είναι μονόδρομος. Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν από 10 χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο κόρες, τη Νεφέλη και την Ίριδα.

Μετά τη γέννηση των δύο κοριτσιών η Θέλξη πήρε την απόφαση να απέχει από τα νυχτερινά σχήματα για αρκετά χρόνια, αφού ήθελε να αφοσιωθεί στα παιδιά και στον σύζυγό της.

Η επιστροφή στις πίστες

Το 2023 10 περίπου χρόνια αργότερα, η εντυπωσιακή λαϊκή τραγουδίστρια επέστρεψε το 2023 στο πλευρό του Χρήστου Χολίδη κι είχε επισημάνει ότι οι κόρες της παραμένουν προτεραιότητά της.

Τι δήλωνε η τραγουδίστρια για τον γάμο της και τα παιδιά της

«Ήταν μια απόλυτα συνειδητή επιλογή. Όπως οπό μικρό παιδί ονειρεύτηκα το τραγούδι, έτσι ονειρεύτηκα και τον εαυτό μου μαμά. Ήταν κάτι που το ήθελα πάρα πολύ. Με ευλόγησέ ο θεός να έχω δύο υπέροχα πλάσματα.

Τη Νεφέλη που είναι 8 χρόνων και την Ίριδα που είναι 7. Παράλληλα είχα την τύχη και τη δυνατότητα να μεγαλώσω εγώ η ίδια τα παιδιά μου. Αυτό δεν το έχουν όλες οι μανούλες. Είχα αν θέλεις -σε εισαγωγικά- αυτή την πολυτέλεια και έτσι έδωσα το 100% του εαυτού μου για 8χρόνια. Κλεισμένη με τις κόρες μου στο σπίτι! (Γελάει.) Το χάρηκα πάρα πολύ».

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Χερσαία επιχείρηση ετοιμάζει το Ισραήλ στον Λίβανο - Τι λένε Ισραηλινοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι

Ξένα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι IDF μπορεί να έχουν αρχίσει ή πρόκειται να αρχίσουν μικρές επιχειρήσεις στα σύνορα με τον Λίβανο για να εξουδετερώσουν κοντινές θέσεις της Χεζμπολάχ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024