Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o

«Ταμπού»: Ένα πτώμα, ανεκπλήρωτοι έρωτες και πολλά μυστικά

Η νέα δραματική σειρά του MEGA, «Ταμπού», κάνει πρεμιέρα απόψε Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 21:00, με ανατροπές και αστυνομικό μυστήριο.

Ταμπού (το): ο όρος χρησιμοποιείται σήμερα για να δηλώσει οτιδήποτε απαγορευμένο, κυρίως οτιδήποτε αντιμετωπίζεται από την κοινωνία ως μη υπάρχον, για λόγους ηθικής ή κοινωνικών προκαταλήψεων.

Ένα ψηφιδωτό συνταρακτικών ιστοριών

Με φόντο την παγωμένη λίμνη Παμβώτιδα, μια παρέα φοιτητών περνάει τον χρόνο της με γέλια και πειράγματα, όταν ο πάγος στην επιφάνεια της λίμνης σπάει για να αποκαλύψει το μυστικό που κρατούσε: το πτώμα μιας γυναίκας.

Μια αποκάλυψη που αποτελεί την αρχή του νήματος και φέρνει ένα ντόμινο εξελίξεων στις ζωές των πρωταγωνιστών. Ήρθε η στιγμή να σπάσουν τα ταμπού στη χειμωνιάτικη πόλη των Ιωαννίνων.

Αλήθεια, πόσα μυστικά από το παρελθόν αντέχουν να μείνουν στο σκοτάδι; Ποια συμφέροντα έρχονται να αγνοήσουν τους ηθικούς κανόνες; Ποιοι είναι οι ανεκπλήρωτοι έρωτες που δεν αφήνουν σε ησυχία το παρελθόν;

Ένα ψηφιδωτό από συνταρακτικές ιστορίες αρχίζει να αποκαλύπτεται λεπτό με το λεπτό και αναστατώνει την πόλη. Ποια πράγματα δεν πρέπει, όμως, να βγουν στο φως;

Με τα μάτια των πρωταγωνιστών

«Υπάρχουν αρκετά ταμπού, οπότε σίγουρα δικαιολογείται το όνομα και ο τίτλος της σειράς», τόνισε η ηθοποιός Κατερίνα Μισιχρόνη και συμπλήρωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για τη σημερινή μας πρεμιέρα και αναμένω με αγωνία και την ανταπόκριση του κοινού. Είναι μια σειρά πολύ καλογραμμένη, φυσικά έχει την υπογραφή και την εγγύηση του Αντρέα Γεωργίου και του Κούλη Νικολάου και ένα εξαιρετικό καστ με το οποίο έχω την τύχη να συνυπάρχω».

Από την πλευρά του, ο Μέμος Μπεγνής, δήλωσε: «Είναι τόσο ανατρεπτικό το σενάριο με ίντριγκες, μυστήριο, κρυμμένα μυστικά και ανατροπές που από μόνα τους όλα αυτά συνθέτουν ένα παζλ που δεν μπορεί παρά να ιντριγκάρει τον κόσμο».

Η νέα δραματική σειρά του MEGA «Ταμπού», που υπογράφει το επιτυχημένο τρίδυμο Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου και Ανδρέας Γεωργίου, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Πρωταγωνιστούν: Μέμος Μπεγνής, Κατερίνα Μισιχρόνη, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Χρύσα Μιχαλοπούλου, Ιάσονας Χρόνης, Δώρα Μπηλιώνη, Νίκη Βακάλη, Νικόλας Μακρής
Στον ρόλο της Ελένης, η Μυρτώ Αλικάκη
Μηνάς: ο Γιωργής Τσαμπουράκης
Λευτέρης Ζαμπετάκης
Στον ρόλο του Σταύρου, ο Χριστόδουλος Μαρτάς
Βασιλική Κυπραίου, Αστέρω Κυπριανού

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Αγνοείται ο εκπρόσωπος Τύπου των Χούθι - Ταξίδευε με ελικόπτερο στο Ιράν

Το Κανάλι 14 του Ισραήλ κάνει λόγο πως το ελικόπτερο κατέπεσε στο Δυτικό Ιράν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024