Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Διονύσης Σαββόπουλος για Μαρινέλλα: «Η κοσμοαγάπητη Σαλονικιά, που δίνει μάχη για τη ζωή της αυτές τις ώρες»
Facebook

Διονύσης Σαββόπουλος για Μαρινέλλα: «Η κοσμοαγάπητη Σαλονικιά, που δίνει μάχη για τη ζωή της αυτές τις ώρες»

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος, ο οποίος τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Θεσσαλονίκης, θέλησε να ευχηθεί περαστικά στην Μαρινέλλα.

Η κατάρρευση της θρυλικής Μαρινέλλας επί σκηνής, την ώρα που έδινε μια μεγαλειώδη συναυλία στο Ηρώδειο έχει ταρακουνήσει συλλήβδην το μουσικό στερέωμα. Από όταν έγινε γνωστή η είδηση πώς υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, πλήθος καλλιτεχνών θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα για την σπουδαία καλλιτέχνιδα, καθώς και να της ευχηθούν περαστικά.

«Περαστικά σου Μαρινέλλα»

Εχθές (28/9/2024) ο σπουδαίος τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος, ο οποίος τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, λέγοντας: «Πρέπει να σας πω ότι αναπόφευκτα το μυαλό μου πηγαίνει και ξαναπηγαίνει τώρα στην κοσμοαγάπητη Σαλονικιά που δίνει μάχη για τη ζωή της αυτές τις ώρες, πιστεύω και εκφράζω [την] ευχή όλων μας. Περαστικά σου Μαρινέλλα».

@anastasia_kari16 Ο Θεσσαλονικιός Διονύσης Σαββόπουλος τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Θεσσαλονίκης #thessaloniki #reporter #Σαββόπουλος #Μαρινέλλα #fyp #2024 ♬ πρωτότυπος ήχος – Anastasia Karipidou

Πριν από τη συγκινητική αναφορά του Διονύση Σαββόπουλου, είχε προηγηθεί -μεταξύ άλλων – η αφιέρωση του Γιάννη Πάριου και του Γιώργου Κατσαρού, οι οποίοι ενώ έδιναν συναυλία στο Ηρώδειο θέλησαν να μιλήσουν για την «μάνα» -όπως την αποκάλεσαν- Μαρινέλλα.

Πιο συγκεκριμένα oι ερμηνευτές ανέφεραν: «Απόψε είναι ένας χαιρετισμός στην αγαπημένη μας Μαρινέλλα. Είναι η μάνα όλων μας, γιατί είναι μάνα και έτσι τη λέμε εμείς οι τραγουδιστές. Θέλω να είναι κοντά μας».

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Αγνοείται ο εκπρόσωπος Τύπου των Χούθι - Ταξίδευε με ελικόπτερο στο Ιράν

Το Κανάλι 14 του Ισραήλ κάνει λόγο πως το ελικόπτερο κατέπεσε στο Δυτικό Ιράν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024