Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τζον Άστον: Πέθανε ο σκληρός «Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς»

Τζον Άστον: Πέθανε ο σκληρός «Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς»

Ο Τζον Άστον έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

Ο Τζον Ντέιβιντ Άστον ο ηθοποιός που ήταν γνωστός ως ο σκληρός και αυστηρός ντετέκτιβ του franchise «Ο μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς» πέθανε, σύμφωνα με το TMZ. Ο Τζον πέθανε ειρηνικά την Πέμπτη στο Ft. Collins του Κολοράντο μετά από μάχη με τον καρκίνο, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός του στο Μέσο.

Κατά τη διάρκεια των 50 χρόνων του στο Χόλιγουντ, ο Τζον εμφανίστηκε σε περισσότερες από 200 κινηματογραφικές, τηλεοπτικές και θεατρικές παραγωγές … αλλά αναμφισβήτητα έγινε γνωστό το όνομά του όταν συμπρωταγωνίστησε μαζί με τον ανερχόμενο Έντι Μέρφι στην ταινία «Ο μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς» το 1984.

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε σε τρεις από τις τέσσερις ταινίες «BHC» συμπεριλαμβανομένης της πιο πρόσφατης η οποία κυκλοφόρησε φέτος και έλαβε θετικές κριτικές από θαυμαστές και κριτικούς.

Η πορεία του

Στο franchise, ο Τζον υποδυόταν τον ντετέκτιβ αρχιφύλακα Τζον Τάγκαρτ ο οποίος λειτουργούσε ως ο σωστός άνθρωπος για τα καραγκιοζιλίκια του Έντι ως Άξελ Φόλεϊ. Ο Τζατζ Ράινχολντ υποδύθηκε τον καλό, αλλά αξιαγάπητο συνεργάτη του, τον ντετέκτιβ Μπίλι Ρόζγουντ.

Ο γεννημένος στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης εμφανίστηκε επίσης στο «M*A*S*H» ενώ υποδυόταν τον πατέρα του Έρικ Στολτζ στην κωμωδία-δράμα του Τζον Χιουζ «Some Kind of Wonderful».

Το 1988, συμπρωταγωνίστησε στην κωμωδία δράσης «Midnight Run» ως αντίπαλος κυνηγός επικηρυγμένων του χαρακτήρα του Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Η πιο πρόσφατη εμφάνισή του εκτός από την τέταρτη ταινία «BHC» ήταν στην εκπομπή «Ashton and Davis Show on 870 ESPN Radio».

Ο εκπρόσωπος του Τζον, Άλαν Σόμερς, δήλωσε στο TMZ: «Ο Τζον αφήνει πίσω του μια κληρονομιά αγάπης, αφοσίωσης και προσφοράς. Η μνήμη του θα είναι για πάντα θησαυρός για τη σύζυγό του, τα παιδιά του, τα εγγόνια του, καθώς και για τον αδελφό του, τις αδελφές του, την ευρύτερη οικογένειά του και όλους όσους τον αγαπούσαν. Ο αντίκτυπος του Τζον στον κόσμο θα μνημονεύεται και θα γιορτάζεται για τις επόμενες γενιές».

Η οικογένεια παρακαλεί οι δωρεές στη μνήμη του Τζον να γίνουν στην Pathways Hospice Care.

*Με πληροφορίες από: TMZ

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Αποπειράθηκαν να σκοτώσουν τον Νετανιάχου με πύραυλο «Palestine 2» – Ανακοίνωση Χούθι

Ο ισραηλινός στρατός απάτησε με πλήγματα εναντίον του λιμανιού και των υποδομών ηλεκτρικής ενέργειας της Χοντέιντα, μιας πόλης στη δυτική Υεμένη που ελέγχεται από τους αντάρτες Χούθι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024