Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Chloé: Το boho style στα καλύτερά του

Chloé: Το boho style στα καλύτερά του

Το brand Chloé είναι μία από τις πιο εμβληματικές δυνάμεις στη βιομηχανία της μόδας, γοητεύοντας προσωπικότητες του πολιτισμού και της πολιτικής.

Όταν η Kamala Harris επέλεξε δύο κοστούμια του γαλλικού οίκου Chloé για το Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών τον Αύγουστο, απέδειξε ότι ο οίκος έχει γίνει το απόλυτο fashion statement για πολλές γυναίκες παγκοσμίως.

Γνωστές προσωπικότητες όπως η Sienna Miller, η Jennifer Lopez, η Demi Moore και η Beyoncé έχουν γοητευτεί από τη νέα κατεύθυνση της Chloé, χάρη στην πρώτη συλλογή της καλλιτεχνικής διευθύντριας Chemena Kamali.

Η designer έχει επαναφέρει την ανεπιτήδευτη κομψότητα που χαρακτηρίζει τον οίκο, επαναφέροντας ταυτόχρονα και την τάση του Boho που συνεχώς κερδίζει έδαφος.

Στη συλλογή της για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025, τα μοντέλα εμφανίστηκαν με διάφανα δαντελένια νυχτικά, βολάν σε πολλαπλά layers και επίπεδα και παντελόνια, όλα εμπνευσμένα από τη συλλογή του Karl Lagerfeld για την Chloé το καλοκαίρι του 1977.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chloé (@chloe)

Η δεύτερη συλλογή της Kamali, θα λέγαμε ότι έχει στοιχεία που θυμίζουν το New Romantic look της δεκαετίας του ’70. Οι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας θα αναγνωρίσουν τη γοητεία αυτού του στιλ, ενώ η νέα γενιά βρίσκει έμπνευση στη σύγχρονη εκδοχή του.

Η επίδειξη ολοκληρώθηκε με τη σχεδιάστρια να διασχίζει την πασαρέλα, αποδεικνύοντας ότι η Chloé βαδίζει σε μια νέα εποχή γυναικείας μόδας, επικεντρωμένη στη σύγχρονη γυναίκα. Με μια συλλογή που συνδυάζει τη θηλυκή ενέργεια με την avant-garde αισθητική, η Chloé συνεχίζει να είναι μία από τις πιο εμβληματικές δυνάμεις στη βιομηχανία της μόδας.

Η επιτυχία της Kamali είναι φανερή και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχει αναμορφώσει τον οίκο, προσελκύοντας νέο κοινό και καθιστώντας τον ένα από τους trendsetters του κόσμου της μόδας.

Η φετινή συλλογή αποπνέει την αίσθηση των καλοκαιρινών διακοπών και μας προσκαλεί να επανασυνδεθούμε με την ουσία μας. Η Chloé, κάτω από τη νέα ηγεσία της Kamali, αποδεικνύει ότι η μόδα μπορεί να είναι και όραμα και πραγματικότητα, με επίκεντρο τη σύγχρονη γυναίκα.

* Πηγή: Grace

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στο λιμάνι, το αεροδρόμιο και υποδομές της Υεμένης

Αεροπορικές επιδρομές πραγματοποίησε το Ισραήλ στο λιμάνι, το αεροδρόμιο και τους σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής της Χοντέιντα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024