Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μέμος Μπεγνής επιστρέφει στην τηλεόραση: «Νιώθω πολύ τυχερός που θα συμμετέχω στο Ταμπού»

Ο Μέμος Μπεγνής επιστρέφει στην τηλεόραση: «Νιώθω πολύ τυχερός που θα συμμετέχω στο Ταμπού»

Λίγες ώρες πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας σειράς του MEGA, «Ταμπού», ο ηθοποιός Μέμος Μπεγνής μιλά στο in.gr για την επιστροφή του στην τηλεόραση έπειτα από πολλά χρόνια αποχής.

Ο Μέμος Μπεγνής, ο πρωταγωνιστής της νέας τηλεοπτικής πρότασης της τριάδας των επιτυχιών Αντρέα Γεωργίου, Βάνας Δημητρίου και Κούλλη Νικολάου, περιγράφει τους λόγους που τον έκαναν να δεχτεί την πρόταση της παραγωγής. Παράλληλα, δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του, τόσο για το ανατρεπτικό σενάριο και τα πρωτοποριακά γυρίσματα, όσο όμως και για το «αξιοζήλευτο καστ», ορισμένους από τους οποίους ξανασυναντά μπροστά από τις κάμερες.

Αστυνομικό μυστήριο και παράνομοι έρωτες, ξεδιπλώνονται στην οθόνη του MEGA, στην πρεμιέρα του «Ταμπού», το βράδυ της Κυριακής στις 21:00, με διπλό επεισόδιο.

Τι σας έκανε να πείτε το ναι στο Ταμπού;

Το «Ταμπού» τρόπον τινά είναι η στην ουσία η επιστροφή μου στην τηλεόραση μετά από πολλά χρόνια αποχής. Ο Αντρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου είναι ένα δίδυμο που έχουν δώσει τις εξετάσεις τους τόσα χρόνια με εξαιρετικά δείγματα δουλειάς. Ήταν μεγάλη η χαρά μου όταν μου προτάθηκε ο ρόλος του Λουκιανού απ’ τον Αντρέα και φυσικά είπα ναι χωρίς να το σκεφτώ δεύτερη φορά.

Τι πιστεύεις ότι θα κάνει αυτή τη σειρά να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες;

Κατ’ αρχάς έχει ένα αξιοζήλευτο καστ, αλλά και νέα παιδιά – άρτιοι ηθοποιοί – που κάνουν το ντεμπούτο τους στην τηλεόραση. Είναι τόσα τα μέτωπα που ανοίγει η Βάνα… είναι τόσο αριστοτεχνική η σκηνοθεσία και τα πλάνα του Αντρέα… είναι τόσο μαγικές οι εικόνες που σου δίνουν τα Ιωάννινα… είναι τόσο ανατρεπτικό το σενάριο με ίντριγκες, μυστήριο, κρυμμένα μυστικά και ανατροπές που από μόνα τους όλα αυτά συνθέτουν ένα παζλ που δεν μπορεί παρά να ιντριγκάρει τον κόσμο.

Ποια είναι η πιο συναρπαστική πτυχή της ιστορίας σε ό, τι αφορά τον δικό σας χαρακτήρα;

Είναι ένας πολύ συντηρητικός χαρακτήρας, καλός οικογενειάρχης, με άρτια σχέση με τα παιδιά και τη σύζυγό του (καθηγητής πανεπιστημίου κβαντικής φυσικής) που όλα αυτά έρχονται σε τεράστια αντίθεση με το μυστικό που έχει και αυτό που κάνει στα πρώτα κιόλας επεισόδια, που από μόνο του όλο αυτό είναι πολύ συναρπαστικό.

Πώς ήταν η συνεργασία σας με τους υπόλοιπους ηθοποιούς;

Έδεσε το γλυκό απ’ την αρχή. Ήταν κάτι σαν μαγικό. Μου έχουν τύχει συνεργασίες που – ενεργειακά θες, καρμικά ίσως; – με το χαίρω πολύ λες εδώ δεν… κάτι δεν πάει καλά. Κάπως νιώθω ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σωστά. Στη συγκεκριμένη δουλειά όλα πήγα ρολόι από την αρχή. Δέσαμε όλοι… Αρκετά απ’ τα παιδιά τα ξέρω κι από παλιά. Κι έχουμε συνεργαστεί πολύ όμορφα. Σίγουρα κι αυτό παίζει τεράστιο ρόλο.

Βρίσκετε πως έχετε κοινά σημεία με τον Λουκιανό που υποδύεστε στο Ταμπού;

Νομίζω όχι πολλά. Είναι πολύ συντηρητικός, όπως προανέφερα. Πολύ τετράγωνος, ως λογική. Άλλωστε είναι ένας επιστήμονας. Εγώ είμαι πολύ ό, τι να ‘ναι. Καλλιτέχνης με ανησυχίες και πολλά ρίσκα. Ο Λουκιανός είναι μετρημένος. Λιγομίλητος. Κλειστός. Με οικογένεια, παιδιά. Εγώ μ’ αυτά δεν τα πάω καθόλου καλά.

Τι εκτιμάτε περισσότερο στους δημιουργούς της συγκεκριμένης σειράς;

Είναι άνθρωποι επιτυχημένοι στον χώρο τους. Με δείγματα δουλειάς εξαιρετικά. Και πολύ δουλευταράδες. Είπα συγκεκριμένα στον κύριο Νικολάου που είναι ο παραγωγός μας, «μπράβο», για την οργάνωση, τον σεβασμό στους ηθοποιούς και που επιτέλους δεν πρέπει να ζητάω τα αυτονόητα. Αυτά τα παιδιά έχουν φτιάξει μια έμπειρη ομάδα που δουλεύει ο ένας για τον άλλον, με πολλή αγάπη και πίστη σ’ αυτό που κάνουν. Νιώθω πολύ τυχερός.

Info: Ο Μέμος Μπεγνής πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του MEGA, «Ταμπού», που κάνει πρεμιέρα Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στις 21:00.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Νετανιάχου: Η δολοφονία Νασράλα αλλάζει τις ισορροπίες - Δεν υπάρχει μέρος που να μη φτάνει το χέρι του Ισραήλ

Ως απαραίτητο βήμα για να υλοποιηθούν οι στόχοι του Ισραήλ περιέγραψε ο Νετανιάχου τη δολοφονία του Χασάν Νασράλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024