Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε στη διάθεση της για το Super Cup τον Μάριο Χεζόνια λόγω ασθένειας και ο Τσους Ματέο αποκάλυψε τι συμβαίνει με τον Κροάτη φόργουορντ και την υγεία του.

Ο προπονητής της βασίλισσας τόνισε ότι είναι ανέτοιμος και πως έχει χάσει 6-7 κιλά και δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Για την ακρίβεια είπε ότι είναι ανέτοιμος και πως δύσκολα θα παίξει στην πρεμιέρα και του πρωταθλήματος.

Γενικότερα, στη Ρεάλ υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του Κροάτη φόργουορντ που την περσινή χρονιά ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες των μερένχες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματέο για τον Χεζόνια:

«Ίσως δεν είναι διαθέσιμος για την πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος. Δεν κατάφερε να αγωνιστεί στον τελικό του Super Cup, εξαιτίας του υψηλού πυρετού που τον ταλαιπωρούσε. Έχει χάσει έξι με επτά κιλά και τώρα προσπαθεί να τα ξαναπάρει. Έκανε εμετούς, είχε διάρροια και υψηλό πυρετό. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε μαζί του και να τον κάνουμε να επιστρέψει, όσο πιο γρήγορα γίνεται», αποκάλυψε ο coach των Μαδριλένων.

Σημειώνεται ότι το περασμένο καλοκαίρι ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, ο οποίος πέρσι είχε κατά μέσο όρο 13,5 πόντους, 4,6 ριμπάουντ, 0,9 ασίστ και 1,0 κλέψιμο σε 38 παιχνίδια στην EuroLeague, ανανέωσε τη συνεργασία του με τη “βασίλισσα” υπογράφοντας νέο πενταετές συμβόλαιο.