Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί στην άμυνα και πιο δυνατοί στην επίθεση»

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί στην άμυνα και πιο δυνατοί στην επίθεση»

Οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρομήτου.

Με γκολ των Ροντινέι (40’) και Ελ Κααμπί (74’), ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ατρομήτου στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 2-0, για την 6η αγωνιστική της Super League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε πως το μόνο που κρατά από το ματς είναι η εμφάνιση των νεαρών παικτών της ομάδας, ενώ αποκάλυψε πως νιώθει, όταν ο κόσμος τραγουδά το όνομά του.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου

Ποιο θετικό στοιχείο κρατάτε από τη νίκη. Επίσης πως νιώθετε κάθε φορά που ο κόσμος φωνάζει το όνομά σας;

«Τα μικρά παιδιά κρατάω από τον αγώνα. Όταν τραγουδάνε το όνομά μου και το ακούω, ντρέπομαι. Σκέφτομαι τι έχω κάνει, ποιος είμαι εγώ για να τραγουδάει ο κόσμος το όνομά μου».

Τι ζητήσατε και τι πήρατε από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές:

«Τους ζητάω ό,τι ζητάω και από τους υπόλοιπους να κάνουν το παιχνίδι τους. Δεν υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση επειδή είναι μικροί σε ηλικία, είναι μέλη της πρώτης ομάδας, όταν δεν παίζουν μαζί μας αγωνίζονται με τους νέους για να έχουν παιχνίδια στα πόδια τους. Έχουμε τις ίδιες απαιτήσεις, δεν θα τους φερθώ ούτε καλύτερα, αλλά ούτε και χειρότερα επειδή είναι νέοι. Ζητάω να κάνουν τη δουλειά τους και όταν την κάνουν μας κάνουν και εμάς καλύτερους».

Τι ήταν αυτό που είχε διαφορετικό ο Ολυμπιακός σε σχέση με τα προηγούμενα ματς και πήρε τη νίκη:

«Δε θα πρέπει να ξεγελαστούμε από το αποτέλεσμα. Το 2-0 δε δείχνει ότι κάναμε καλή δουλειά. Αν συγκρίνουμε το ματς με τον Παναιτωλικό και το σημερινό, με τον Παναιτωλικό κάναμε καλύτερη δουλειά. Μας ξεγελάει το αποτέλεσμα, χάσαμε πολλές μπαλιές και θα πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί στην άμυνα και πιο δυνατοί στην επίθεση. Οπότε δε θα πρέπει να ξεγελαστούμε από το αποτέλεσμα».

Είδαμε και τον Κοστίνια να κάνει ντεμπούτο, έδωσε το κάτι παραπάνω στην ομάδα, δύναμη και ταχύτητα:

«Είναι ένας παίκτης ο οποίος προπονείται πολύ καλά, δε σταματάει να δουλεύει και δε σταματάει ποτέ να έχει τη διάθεση για να βοηθήσει. Έχει πάντα καλή διάθεση και δεν παραπονιέται για τίποτα. Είναι εδώ για να δουλεύει. Μας βοήθησε πάρα πολύ πίσω από τον Ροντινέι και οι δυο τους έκαναν καλά πράγματα στη δεξιά πλευρά. Μας έδειξε ότι πάντα μπορούμε να βασιζόμαστε σε αυτόν».

Ήταν αυτό το ματς και μία ευκαιρία για ξεκούραση κάποιων βασικών ποδοσφαιριστών, αποδίδοντας παράλληλα η ομάδα καλά:

«Το ελπίζω. Για αυτόν το λόγο γίνεται η προετοιμασία, για να δούμε ότι μπορούμε να βασιστούμε σε κάποιους παίκτες όταν θα λείπουν οι βασικοί μας. Είμαστε ικανοποιημένοι ότι ο σχεδιασμός του ρόστερ δείχνει ότι υπάρχουν λύσεις για όταν θα έχουμε προβλήματα. Ελπίζουμε να συνεχιστεί, το έχουμε δουλέψει αρκετά αυτό. Ελπίζουμε στη διάρκεια της σεζόν που θα έχουμε πολλά ματς, να μπορούμε να βασιστούμε σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας και αν βοηθήσουν την ομάδα».

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Αποπειράθηκαν να σκοτώσουν τον Νετανιάχου με πύραυλο «Palestine 2» – Ανακοίνωση Χούθι

Ο ισραηλινός στρατός απάτησε με πλήγματα εναντίον του λιμανιού και των υποδομών ηλεκτρικής ενέργειας της Χοντέιντα, μιας πόλης στη δυτική Υεμένη που ελέγχεται από τους αντάρτες Χούθι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024