Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Χέιλι Μπίμπερ: Έβαψε τα μαλλιά της στην πιο hot απόχρωση του φθινόπωρου

Χέιλι Μπίμπερ: Έβαψε τα μαλλιά της στην πιο hot απόχρωση του φθινόπωρου

Ένα μήνα μετά τη γέννηση του παιδιού της η Χέιλι Μπίμπερ έβαψε τα μαλλιά της.

Κι ενώ όσο χειμωνιάζει οι περισσότερες γυναίκες σκουραίνουν τα μαλλιά τους, η Χέιλι Μπίμπερ έκανε την ανατροπή. Το μοντέλο, περίπου ένα μήνα μετά της γέννηση του πρώτου παιδιού της με τον Τζάστιν Μπίμπερ, άνοιξε  χρώμα στα μαλλιά του κάνοντάς τα καστανόξανθα «για το φθινόπωρο», σύμφωνα με το E!News.

Αυτή η τεχνική την οποία εφάρμοσε η Χέιλι ονομάζεται translucent brown, ενώ προβλέπεται να είναι η πιο hot τάση για καστανά μαλλιά. Μάλιστα, προτείνεται ιδιαιτέρως για τις γυναίκες που θέλουν μια ομαλή μετάβαση όσον αφορά την αλλαγή του στυλ τους την περίοδο μετά τη γέννα.

Η Χέιλι Μπίμπερ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα στα story της στις 28 Σεπτεμβρίου, περίπου ένα μήνα αφότου γέννησε το πρώτο παιδί της με τον Τζάστιν Μπίμπερ. Οι δύο τους ανακοίνωσαν τον ερχομό του γιου τους, Τζακ Μπλουζ Μπίμπερ στα τέλη του Αυγούστου.

Χέιλι

Το story της Χέιλι Μπίμπερ

Εν τω μεταξύ, ο Τζάστιν, 30 ετών, και η Χέιλι , 27 ετών, γιόρτασαν πρόσφατα άλλο ένα σημαντικό ορόσημο της σχέσης τους: Την έκτη επέτειο του γάμου τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Νέα Υόρκη στις 14 Σεπτεμβρίου 2018, δύο μήνες μετά τον αρραβώνα τους τον Ιούλιο – μετά από ένα θυελλώδες καλοκαίρι που αναζωπύρωσε το ειδύλλιο. Λίγο περισσότερο από ένα χρόνο αργότερα, παντρεύτηκαν ξανά σε μια μεγαλύτερη γαμήλια τελετή.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Αναφορές ότι η Χεζμπολάχ αποφάσισε τον διάδοχο του Νασράλα

Το κεντρικό συμβούλιο της Χεζμπολάχ φαίνεται ότι αποφάσισε τη διαδοχή του δολοφονημένου ηγέτη της οργάνωσης Χασάν Νασράλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024