Τρίτη 01 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Νικόλ Κίντμαν: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον θάνατο της μητέρας της στην επίδειξη του Balenciaga στο Παρίσι
Instagram

Νικόλ Κίντμαν: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον θάνατο της μητέρας της στην επίδειξη του Balenciaga στο Παρίσι

Πέρυσι, η Νικόλ Κίντμαν ανακηρύχθηκε ένας από τους νεότερους πρεσβευτές του οίκου Balenciaga.

Τη Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, η Νικόλ Κίντμαν έφτασε στην επίδειξη μόδας του οίκου Balenciaga για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025 με ένα κομψό μαύρο λουκ. Χαιρέτησε και έστειλε φιλιά στους θαυμαστές της που της έδειξαν λίγη επιπλέον αγάπη μετά τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας της.

Το σόου του οίκου

Η Κίντμαν, 57 ετών, φόρεσε ένα εφαρμοστό μαύρο ζιβάγκο μίντι φόρεμα με λεπτομέρειες που έμοιαζαν με κορδέλα και σχημάτιζαν μια ουρά πίσω της. Πρόσθεσε επίσης ολόμαυρα αξεσουάρ – κάλτσες, γόβες στιλέτο και μια μικρή τσάντα – καθώς και κοσμήματα του David Yurman. Τα μακριά, ξανθά μαλλιά της ήταν κάτω σε αέρινο στυλ.

Κατά την άφιξή της στο σόου, η ηθοποιός του Perfect Couple έστειλε φιλιά και σχημάτισε καρδιές.

@dazed Nicole Kidman arrives at the Balenciaga SS25 show during Paris Fashion Week 🖤 #DazedFashionTV #TikTokFashion #ParisFashionWeek #PFW #NicoleKidman #Balenciaga ♬ sonido original – RikiBuster Video

Νωρίτερα φέτος, η Κίντμαν παρακολούθησε την επίδειξη του οίκου Balenciaga για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2024-2025 μαζί με την 15χρονη κόρη της, Σάντυ Ρόουζ Κίντμαν Έρμπαν. Το δίδυμο μητέρα-κόρη έδειχνε κομψό με ασορτί μαύρα ρούχα. Η Ναόμι Γουότς και η Μάγια Ρούντολφ έφεραν επίσης τα έφηβα παιδιά τους στην εκδήλωση.

Πέρυσι, η Κίντμαν ανακηρύχθηκε ένας από τους νεότερους πρεσβευτές του οίκου Balenciaga.

«Η Balenciaga ήταν μαζί μου σε μερικά από τα πιο αξιομνημόνευτα γεγονότα της ζωής μου, από το γάμο μου μέχρι το κόκκινο χαλί των Όσκαρ», είχε μοιραστεί τότε η Κίντμαν, προσθέτοντας ότι ανυπομονεί να δημιουργήσει περισσότερες αναμνήσεις μαζί τους.

«Είμαι σοκαρισμένη και πρέπει να πάω στην οικογένειά μου»

Η εμφάνιση της Κίντμαν αυτή την εβδομάδα είναι η πρώτη μετά το θάνατο της μητέρας της, Τζανέλ Αν Κίντμαν.

Το Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, η σταρ ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, όπου έκανε πρεμιέρα η ταινία της Babygirl, λόγω του θανάτου της μητέρας της. Η σκηνοθέτης Χαλίνα Ρέιν μοιράστηκε την είδηση στο φεστιβάλ εκ μέρους της Κίντμαν σε αυτό που θα ήταν ο ευχαριστήριος λόγος της για το βραβείο καλύτερης ηθοποιού.

Στη δήλωσή της, η Αυστραλή ηθοποιός έγραψε ότι είχε πετάξει για τη Βενετία, μόνο και μόνο για να μάθει «λίγο αργότερα ότι η όμορφη, γενναία μητέρα μου, Τζανέλ Αν Κίντμαν, μόλις πέθανε».

«Είμαι σοκαρισμένη και πρέπει να πάω στην οικογένειά μου, αλλά αυτό το βραβείο είναι για εκείνη. Αυτή με διαμόρφωσε, αυτή με καθοδήγησε και αυτή με έφτιαξε. Είμαι πέρα για πέρα ευγνώμων που μπορώ να πω το όνομά της σε όλους εσάς μέσω της Χαλίνα», συνέχισε η σκηνοθέτις, διαβάζοντας τη δήλωση της Κίντμαν. «Η σύγκρουση της ζωής και της τέχνης είναι σπαρακτική και η καρδιά μου είναι ραγισμένη».

Η Κίντμαν απουσίασε επίσης από την πρεμιέρα της ταινίας Babygirl στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο.

To «ευχαριστώ»

Στις 12 Σεπτεμβρίου, η ηθοποιός χρησιμοποίησε το Instagram για να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της για την υποστήριξή τους.

«Η αδελφή μου και εγώ μαζί με την οικογένειά μας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη και καλοσύνη που νιώσαμε αυτή την εβδομάδα», ανέφερε αρχικά η Κίντμαν σε ανακοίνωσή της.

«Κάθε μήνυμα που λάβαμε από όσους αγαπούσαν και θαύμαζαν τη μητέρα μας σήμαινε για εμάς περισσότερα από όσα θα μπορέσουμε ποτέ να εκφράσουμε. Σας ευχαριστούμε που σέβεστε την ιδιωτική μας ζωή καθώς φροντίζουμε ο ένας τον άλλον», κατέληξε.

*Με πληροφορίες από: People

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Λίβανος: Ελληνορθόδοξος ιερέας τραυματίστηκε σοβαρά από Ισραηλινή επιδρομή

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Λίβανο, ελληνορθόδοξος ιερέας τραυματίστηκε σοβαρά από ισραηλινό βομβαρδισμό. Πληροφορίες εκφράζουν ανησυχίες και για την οικογένειά του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 01 Οκτωβρίου 2024