Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Ξέρω ποιος έκανε τον φόνο»: Η Μυρτώ Αλικάκη έδωσε το πιο hot spoiler για το «Ταμπού»

«Ξέρω ποιος έκανε τον φόνο»: Η Μυρτώ Αλικάκη έδωσε το πιο hot spoiler για το «Ταμπού»

Η Μυρτώ Αλικάκη μίλησε για την εξωτερική εμφάνιση, την τελειότητα και στο τέλος μας «χάρισε» κι ένα καυτό spoiler για το «Ταμπού».

Μια ημέρα μετά τη λαμπερή πρεμιέρα της σειράς «Ταμπού», η Μυρτώ Αλικάκη κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Buongiorno» του MEGA και μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για το νέο της ρόλο στην τηλεόραση.

Η συζήτηση ξεκίνησε από την επιρροή που μπορεί να έχει η εξωτερική εμφάνιση σε μια γυναίκα, ειδικά καθώς περνούν τα χρόνια. «Δεν έχω κάνει τίποτα στο πρόσωπό μου, τίποτα απολύτως. Είμαι αντιδραστικός άνθρωπος, όταν όλοι θέλουν να κάνουν κάτι, κάνω το αντίθετο. Δεύτερον, 99% δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα που βλέπω (μετά από αισθητικές επεμβάσεις). Σαν άνθρωπος αποδέχομαι κάτι που είναι να συμβεί και είμαι ήσυχη με αυτό» είπε.

Η Μυρτώ Αλικάκη σημείωσε επίσης πως δεν πιστεύει στην τελειότητα. «Είναι πάρα πολλά τα πράγματα που βλέπω και στο πρόσωπό μου και στο σώμα μου, τα οποία δεν μου αρέσουν. Ήμουν συμφιλιωμένη με τον εαυτό πάντα, όχι επειδή πίστευα ότι είμαι τέλεια. Δεν πιστεύω στην τελειότητα, πιστεύω στην ατέλεια και στην ιδιαιτερότητα και αυτό θεωρώ ότι είναι γοητευτικό στους ανθρώπους», είπε.

Κλείνοντας το θέμα αυτό, η ηθοποιός τόνισε: «Το να επιθυμεί κανείς την τελειότητα είναι μια διαρκής πηγή απελπισίας και αυτοματαίωσης. Δεν είμαστε τέλειοι. Εμένα μου φαίνεται αυτός ο δρόμος πιο εύκολος. Η αυτοπεποίθηση είναι μια προσωπική μας υπόθεση, πιστεύω. Αυτό δεν σημαίνει ότι μέσα σε μια θετική ή αρνητική κατάσταση δεν επηρεάζεσαι. Αλλά δεν θα πάρω αυτοπεποίθηση επειδή κάποιος θα μου πει ότι είμαι όμορφη».

Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, παραδέχτηκε πως πέρασε δύσκολα ανά περιόδους. «Έχουν υπάρξει περίοδοι στη ζωή μου που τα οικονομικά μου ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Χρειάστηκε να ζήσω δύσκολα για περιόδους. Μιλάω για τα χρόνια της οικονομικής κρίσης, η οποία στη δική μου περίπτωση συντονίστηκε και με την οικογενειακή κρίση και τον χωρισμό και τον εθισμό του Πέτρου (Λαγούτη)» εξήγησε.

Η Μυρτώ Αλικάκη απολαμβάνει τις ανακρίσεις στο «Ταμπού»

Η Φαίη Σκορδά θέλησε όμως να μάθει περισσότερα για τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του MEGA. «Θεωρώ ότι έχει τρομερό σασπένς, έχει νέα παιδιά που είναι πολύ ταλαντούχα, πολύ καινούρια και φρέσκα πρόσωπα με μια ιδιαίτερη αισθητική» σημείωσε η Μυρτώ Αλικάκη και πρόσθεσε: «Σεναριακά, το «Ταμπού», έχει να πει πάρα πολλά πράγματα».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός έδωσε και ένα μικρό spoiler για τη μυστηριώδη υπόθεση του φόνου στη λίμνη με την οποία ξεκίνησε η σειρά. «Θα έρθω σε πολύ δύσκολη θέση κάποια στιγμή, θα είμαι σχεδόν σίγουρη ποιος έχει κάνει αυτό το έγκλημα, αλλά για δικούς μου λόγους θα είναι πολύ δύσκολο και να το παραδεχτώ και να το ερευνήσω» είπε. Στο «Ταμπού», η Μυρτώ Αλικάκη υποδύεται την Ελένη, την Αστυνομικό στο Τμήμα Ιωαννίνων που ερευνά την υπόθεση του πτώματος που αναδύθηκε από την παγωμένη λίμνη. Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης, πως η γυναίκα που δολοφονήθηκε έχει ένα πολύ σκοτεινό παρελθόν και παράνομη δράση που αναμένεται να δούμε στη συνέχεια.

Σε κάθε περίπτωση, η ηθοποιός σημείωσε πόσο λατρεύει τον ρόλο της στο «Ταμπού». «Απολαμβάνω πάρα πολύ όταν έχω σκηνές με ανακρίσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Νέο επεισόδιο «Ταμπού» απόψε στις 22:50

Ο Γαβριήλ (Θεοχάρης Ιωαννίδης) βρίσκεται αντιμέτωπος με την  Ελένη (Μυρτώ Αλικάκη) ως ο βασικός ύποπτος για τον φόνο της Σύνθιας Τόμσον (Μαρία Ιωάννου), της δολοφονημένης γυναίκας που βρέθηκε στη λίμνη, στο αποψινό επεισόδιο της νέας σειράς του MEGA, «Ταμπού» που προβάλλεται απόψε στις 22:50.

Δείτε το trailer:

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Πάνω από 60 νεκροί στον Λίβανο από το βράδυ της Κυριακής - «Δεν θα στείλουμε στρατό» λέει το Ιράν

Αντιμέτωπος με νέα αιματοχυσία ο Λίβανος - Το Ιράν θα απειλήσει μόνο εάν απειληθεί η ακεραιότητά του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024