Για τέταρτο 24ωρο η Μαρινέλλα συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου στην Αθήνα, μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη επί σκηνής στο Ηρώδειο.

Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς κρίσιμη χωρίς μείζονες επιπλοκές.

Στο πλευρό της Μαρινέλλας παραμένουν συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες αλλά και χιλιάδες θαυμαστές

Συγκεκριμένα, το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την Μαρινέλλα, που εκδόθηκε το πρωί της Δευτέρας (30/9), αναφέρει τα εξής:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) παραμένει νοσηλευόμενη στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ μετά από σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Έχοντας συμπληρώσει τέσσερα 24ωρα, η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη χωρίς μείζονες επιπλοκές.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης – Ηλίας Ανδριανάκης – Κωνσταντίνος Σπέγγος».

Σημειώνεται ότι σήμερα θα γίνει ένας νέος κύκλος εξετάσεων για να δουν οι γιατροί πως εξελίσσεται η κατάστασή της.

Χθες, η Ματίνα Παγώνη, μιλώντας για την σπουδαία ερμηνεύτρια, ανέφερε: «Να μην επεκταθεί η αιμορραγία. Τα πράγματα είναι σταθερά. Δεν έχει διασωληνωθεί, έχει επαφή με το περιβάλλον».

Κύμα συμπαράστασης για τη Μαρινέλλα

Στο πλευρό της Μαρινέλλας παραμένουν συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες αλλά και χιλιάδες θαυμαστές που στέλνουν μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο οποίος τιμήθηκε με το αργυρό μετάλλιο της πόλης, ευχήθηκε με τον δικό του μοναδικό τρόπο περαστικά στην Μαρινέλλα: «Πρέπει να σας πω ότι αναπόφευκτα το μυαλό μου πηγαίνει και ξαναπηγαίνει τώρα στην κοσμοαγάπητη Σαλονικιά που δίνει μάχη για τη ζωή της αυτές τις ώρες, πιστεύω και εκφράζω [την] ευχή όλων μας. Περαστικά σου Μαρινέλλα».

Παράλληλα, η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη της αφιέρωσαν από το Λυκαβηττό ένα τραγούδι του Αντώνη Βαρδή και της Χαρούλας Αλεξίου.