Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ρέμπελ Γουίλσον: Παντρεύτηκε την Ραμόνα Αγκρούμα

Ρέμπελ Γουίλσον: Παντρεύτηκε την Ραμόνα Αγκρούμα

Η Ρέμπελ Γουίλσον και η Ραμόνα Αγκρούμα αντάλλαξαν όρκους το Σάββατο σε μια ρομαντική τελετή στη Σαρδηνία.

Πριν μερικές μέρες έφτασε στα αφτιά μας η είδηση πως η Ρέμπελ Γουίλσον πρόκειται να παντρευτεί τη σύντροφό της, Ραμόνα Αγκρούμα σε μια ρομαντική τελετή στη Σαρδηνία, αλλά καμία από τις δύο δεν είχε επιβεβαιώσει την πληροφορία. Σύμφωνα με το περιοδικό People όμως, η είδηση έγινε πραγματικότητα.

Η Ρέμπελ και η Ραμόνα, αντάλλαξαν όρκους το Σάββατο, έχοντας δίπλα τους τα πιο κοντινά τους πρόσωπα στο νησί της Μεσογείου. Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, το ζευγάρι αρχικά σχεδίαζε να παντρευτεί το 2025 σε μια παραθαλάσσια τελετή. Η Γουίλσον όμως αποφάσισε να πραγματοποιήσουν νωρίτερα το γεγονός, λόγω της μεγάλης αγάπης που τρέφει για τη Ραμόνα. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί το 2021 και ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Φεβρουάριο του 2023, ενώ έχουν ήδη μία κόρη, την Royce Lillian, η οποία θα κλείσει τα δύο της χρόνια τον Νοέμβριο.

Η 44χρονη κωμικός και η 40χρονη σύντροφός της ανακοίνωσαν τη σχέση τους στα social media το 2022, λίγο πριν τις πρώτες διακοπές τους μαζί στο Πόρτο Τσέρβο της Σαρδηνίας. Η ειδυλλιακή τοποθεσία αποτέλεσε τελικά το ιδανικό σκηνικό για τον γάμο τους.

Όπως αναφέρουν πηγές, η ηθοποιός ήταν ενθουσιασμένη για τον γάμο της και δήλωσε πως είναι «απόλυτα ευτυχισμένη» που παντρεύεται την αγαπημένη της. Κατά πώς φαίνεται, η τελετή ήταν λιτή, αλλά απόλυτα ρομαντική, με παρόντες μόνο τους πιο κοντινούς φίλους και μέλη της οικογένειας του ζευγαριού. Ένας από τους καλεσμένους αποκάλυψε ότι η ηθοποιός ανυπομονούσε για την πραγματοποίηση του επόμενου βήματος στη σχέση τους και αρά και να παντρευτούν χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις, καθώς είναι πολύ ερωτευμένη με την πλέον σύζυγό της. Η αλήθεια είναι, βέβαια, πως δεν πέσαμε κι από τα σύννεφα, καθώς η Γουίλσον είχε μιλήσει ανοιχτά για τα σχέδια του γάμου της νωρίτερα φέτος, αναφέροντας ότι ήθελε μια ρομαντική τελετή δίπλα στη θάλασσ

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Νεκρός ο ηγέτης της Χαμάς στον Λίβανο - Ισραηλινή επίθεση σε παλαιστινιακό καταυλισμό

Συνεχίζονται οι ισραηλινές επιδρομές στον Λίβανο με το Ισραήλ να επιτίθεται σε παλαιστινιακό καταυλισμό στα νότια της χώρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024