Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα: Τα τρία ζώδια που θα έχουν μια ιδιαίτερη εβδομάδα

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα: Τα τρία ζώδια που θα έχουν μια ιδιαίτερη εβδομάδα

Αυτή η εβδομάδα δεν θα είναι εύκολη για κάποια ζώδια - τα «δύσκολα τρίγωνα» και οι αντιθέσεις κάνουν την εμφάνισή τους και φέρνουν τα πάνω κάτω.

Σήμερα 30/9 ξεκινάει μια ιδιαίτερη εβδομάδα, η οποία θα χρειαστεί προσοχή από πολλά ζώδια – κάποια από αυτά επηρεάζονται από τα «δύσκολα τρίγωνα» και τις αντιθέσεις, ενώ το αστρολογικό τοπίο ετοιμάζεται και για την σημαντική έκλειψη στις 2/10.

Η εβδομάδα ξεκινά με το τρίγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, μια θετική όψη που μας βοηθά να είμαστε ρεαλιστές και να πάρουμε τις καταστάσεις στα χέρια μας.

Στη συνέχεια όμως θα χρειαστεί να είμαστε πιο προσεκτικοί στο πώς αντιδράμε στις σχέσεις μας και να επιλέξουμε «σοφά» τις μάχες που θα δώσουμε. Για τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα τις αποφάσεις που θα παίρνουμε και καλύτερα να μην βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα μέχρι να περάσει και η τελευταία έκλειψη του φθινοπώρου στις 2/10.

Χρειάζεται καλή διαχείριση στην επικοινωνία μας με τους άλλους, ψυχραιμία και προσοχή στην έκφραση των αρνητικών συναισθημάτων και του θυμού μας.

Αυτά είναι λοιπόν τα ζώδια που θα χρειαστεί να δείξουν προσοχή αυτή την εβδομάδα.

Κριός

Η εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσει με πολλά διλήμματα και πιθανότατα θα νιώθετε μπερδεμένοι. Όπως αναφέραμε, δεν είναι καθόλου καλή περίοδος να πάρουμε αποφάσεις, γι’ αυτό θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή. Θέματα σπιτιού και οικογένειας είναι πολύ πιθανό να σας απασχολήσουν έντονα καθώς ο κυβερνήτης σας Άρης σχηματίζει τη Δευτέρα τρίγωνο με τον Κρόνο. Αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε σε δύσκολες καταστάσεις που θα προκαλέσουν σύγχυση και ίσως δεν θα ξέρετε πώς να αντιδράσετε. Ευτυχώς όμως υπάρχει και η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή που βελτιώνει την επικοινωνία και ίσως μια συζήτηση με πρόσωπο που εμπιστεύεστε, σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Τέλος, ακόμη μια μέρα που θέλει προσοχή είναι η Κυριακή με το τετράγωνο Ερμή-Άρη. Προσοχή στην υγεία, στην οδήγηση και κυρίως στις σχέσεις σας -επαγγελματικές και οικογενειακές.

Καρκίνος

Το επόμενο διάστημα για εσάς τους Καρκίνους θα είναι ιδιαίτερα μεταμορφωτικό. Η εβδομάδα ξεκινάει με βλέψεις προς το μέλλον και σας επηρεάζει με μια πολύ δυνατή όψη ανάμεσα στον Άρη από το ζώδιο σας και τον Κρόνο στους Ιχθύες. Οι δύο πλανήτες έχουν πολύ αντικρουόμενες φύσεις. Από τη μία, ο Άρης στο ζώδιο σας, σάς καλεί να είστε ειλικρινείς, να δείχνετε τα συναισθήματά σας, να αναλαμβάνετε δράση, ενώ ο Κρόνος απαιτεί να είστε πιο προσεκτικοί όταν λέτε την όποια αλήθεια και να κάνετε ένα βήμα πίσω. Με όποιο θέμα και αν ασχοληθείτε αυτή την περίοδο, θα πρέπει να αφορά το μέλλον σας. Ίσως σκέφτεστε να αλλάξετε δουλειά, μέρος κατοικίας, ακόμη και πόλη διαμονής. Σε γενικές γραμμές θα χρειαστεί προσοχή γιατί το κλίμα θα είναι νευρικό και δεν αποκλείεται να υπάρχουν απρόοπτα στον οίκο που σχετίζεται με την οικογένεια και τις σχέσεις.

Ζυγός

Εσείς οι Ζυγοί σίγουρα θα χρειαστείτε υπομονή αυτή την εβδομάδα. Ξεκινά μια πολύ σημαντική περίοδος για εσάς και οι επόμενες ημέρες θα χρειαστεί να έχουν σκληρή δουλειά και πειθαρχία. Οι ημέρες πριν από την έκλειψη στις 2/10 θα έχουν έντονο εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε ξεσπάσματα σε σχέσεις με συνεργάτες ή ακόμη και τους δικούς σας ανθρώπους. Προσπαθήστε με αυτή την έκλειψη να μην πιέζετε τους άλλους, αλλά να μην πιέζετε και τον εαυτό σας. Προσέξτε την υγεία σας κι αν έχετε κάποια ένδειξη περίεργη, μη διστάσετε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Σε κάθε περίπτωση, με αυτή την έκλειψη θα ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο σε σχέσεις και συνεργασίες που μπορεί τώρα να είναι ιδιαίτερα δύσκολες οι αλλαγές, αλλά θα καταλάβετε πως συμβαίνουν μόνο για καλό και αυτό θα αποδειχθεί μακροπρόθεσμα.

* Πηγή: Grace

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Πάνω από 60 νεκροί στον Λίβανο από το βράδυ της Κυριακής - «Δεν θα στείλουμε στρατό» λέει στο Ιράν

Αντιμέτωπος με νέα αιματοχυσία ο Λίβανος - Το Ιράν θα απειλήσει μόνο εάν απειληθεί η ακεραιότητά του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024