Τρίτη 01 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Παγκόσμια Ημέρα Καφέ: Όσα θα χρειαστείς για τα δικά σου coffee rituals

Παγκόσμια Ημέρα Καφέ: Όσα θα χρειαστείς για τα δικά σου coffee rituals

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, σου ετοιμάσαμε ένα σύντομο οδηγό για να δημιουργήσεις ή να ανανεώσεις τα δικά σου coffee rituals.

Σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ και εάν συγκαταλέγεσαι και εσύ στους λάτρεις και θαυμαστές του, τότε γνωρίζεις ότι ο καφές πρόκειται για αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας. Εάν το καλοσκεφτούμε, μας συνοδεύει σε διάφορες στιγμές της μέρας από νωρίς το πρωί, που το πρώτο φλιτζάνι μας γεμίζει με ενέργεια μέχρι αργά το απόγευμα ή και το βράδυ όταν οι υποχρεώσεις το απαιτούν.

Φυσικά, η καφετιέρα είτε πρόκειται για μηχανή espresso είτε για καφετιέρα φίλτρου είναι απαραίτητη για κάθε τελετουργικό, είτε απολαμβάνουμε τον καφέ μας μόνοι είτε μαζί με τους αγαπημένους μας.

Θα βρεις αυτήν που σου ταιριάζει καλύτερα, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε καφετιέρες ενώ θα την παραλάβεις εύκολα, στην πόρτα σου στην ώρα της χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεσαι.

Καφές και βιβλία πάντα ταιριάζουν

Ειδικά το φθινόπωρο, ο καφές παρέα με το αγαπημένο σου βιβλίο μπορεί να κάνει κάθε απόγευμα πιο απολαυστικό και cozy. Αρκεί να το κάνεις εικόνα. Ανάβεις την μηχανή του καφέ και όσο κάθεσαι αναπαυτικά στο σαλόνι, το μεθυστικό του άρωμα κατακλύζει τον χώρο.

Ειδικά τις πιο κρύες ημέρες, ανάλογα με την καφετιέρα που θα επιλέξεις, μπορείς να απολαμβάνεις και άλλα αγαπημένα σου ζεστά ροφήματα, από cappuccino μέχρι latte macchiato ή ζεστή σοκολάτα.

Βάλε την μουσική στο παιχνίδι

Ξέρεις ήδη ότι η αγαπημένη σου playlist μπορεί να κάνει «θαύματα» για την ψυχολογία σου. Ειδικά εάν απολαμβάνεις να φτιάχνεις το καφέ σου χειροκίνητα, τότε πάτα «play» και ξεκίνα να προετοιμάζεις τον καφέ σου χρησιμοποιώντας τα απαραίτητα αξεσουάρ. Η καφετιέρα σου θα τον έχει ετοιμάσει ακριβώς όπως τον θες για να τον απολαύσεις, ακούγοντας τα αγαπημένα σου tunes.

Παρέα με φίλους

«Βάλε καφέ να στα πω…» Πόσο συχνά λέμε ή ακούμε αυτήν την φράση από τους αγαπημένους μας; Ο καφές ομολογουμένως συνοδεύει πολλές όμορφες στιγμές, ατελείωτες συζητήσεις, πολλά γέλια και αμέτρητες αναμνήσεις.

Πρόκειται για απλές, μικρές στιγμές που όμως δεν συγκρίνονται με τίποτα. Εκείνες τις στιγμές χαλαρώνουμε, ηρεμούμε, δενόμαστε, μοιραζόμαστε, βρίσκουμε και δίνουμε στήριξη και αμέριστη αγάπη. Για αυτό και η καφετιέρα πρόκειται για μία από τις πρώτες συσκευές που μπαίνουν στην κουζίνα.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Διαψεύδει η Χεζμπολάχ: «Ισραηλινοί στρατιώτες δεν έχουν μπει στον Λίβανο - Είμαστε σε ετοιμότητα»

«Ψευδείς είναι οι ισχυρισμοί του Ισραήλ» λέει η Χεζμπολάχ - «Οι δυνάμεις του δεν έχουν εισέλθει στον Λίβανο»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 01 Οκτωβρίου 2024