Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ποια ασύρματα ακουστικά να αγοράσω;

Ποια ασύρματα ακουστικά να αγοράσω;

Θες να ακούς μουσική, να μιλάς με τους αγαπημένους σου ή να χάνεσαι στον κόσμο του gaming; Σου έχουμε τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά για κάθε σου ανάγκη.

Ας ξεκινήσουμε με μια παραδοχή: Ο κρυστάλλινος και καθαρός ήχος είναι απαραίτητος είτε βρίσκεσαι σε video call με την δουλειά, είτε βλέπεις την αγαπημένη σου σειρά, είτε παίζεις με τους φίλους σου. Για αυτό είναι σημαντικό να επιλέξεις τα καλύτερα ακουστικά καθώς όχι μόνο θα απλοποιήσουν την καθημερινότητά σου αλλά θα την κάνουν καλύτερη. Ειδικά τα ασύρματα ακουστικά χαρίζουν μοναδικές λειτουργίες αλλά και μέγιστη ελευθερία κινήσεων, αφού δεν περιορίζεσαι από τα ενοχλητικά καλώδια.

Θα βρεις αυτά που σε εξυπηρετούν καλύτερα, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε ακουστικά ενώ θα τα παραλάβεις, στην πόρτα σου, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεσαι.

Ακουστικά με μέγιστη ποιότητα ήχου

Αν και η ποιότητα ήχου αλλά και το πώς σε ακούν οι συνομιλητές σου καθορίζεται από πολλούς παράγοντες, ο αριθμός των ηχείων και των μικροφώνων σε κάθε ακουστικό μπορεί να τα επηρεάσει και τα δύο. Με άλλα λόγια, αυτό σημαίνει ότι όσα περισσότερα τόσο πιο γεμάτος θα είναι ο ήχος που θα φτάνει στα δικά σου αυτιά αλλά και των συνομιλητών που σε ακούν.

Ειδικά τα ασύρματα ακουστικά θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις τις καθημερινές σου κλήσεις στο έπακρο ενώ χάρη στο Active Noise Cancellation, οι εξωτερικοί ήχοι θα εντοπίζονται και θα απομομώνονται αυτόματα για να ακούς τα πάντα με μεγάλη ακρίβεια και χωρίς παρεμβολές.

Κομβικής σημασίας η συμβατότητα

Φυσικά, κανένα ακουστικό δεν θα σε βοηθήσει εάν δεν ταιριάζει με την συσκευή σου. Για αυτό, πριν καταλήξεις στην τελική σου επιλογή, βεβαιώσου ότι ταιριάζουν κοιτάζοντας την version Bluetooth που υποστηρίζουν και τα δύο. Εάν έχεις iPhone για παράδειγμα τα Airpods και Airpods 2 εγγυώνται την πιο smooth εμπειρία.

Θα επιλέξεις earbud ή in-ear;

Η άνεση είναι ακόμη ένας κομβικός παράγοντας, αφού για να τα αξιοποιήσεις στο έπακρο θα πρέπει να σε βολεύουν και να μην σε κουράζουν κατά την χρήση τους. Τα ασύρματα ακουστικά διακρίνονται σε earbuds, που αποτελεί το κλασικό σχέδιο ακουστικών και τα in-ear που μπαίνουν μέσα στο αυτί.

Η βασική τους διαφορά είναι ότι τα πρώτα στέκονται στην εσοχή του αυτιού ενώ τα δεύτερα εισχωρούν βαθύτερα, προσφέροντας καλύτερη σταθερότητα, για αυτό και αποτελούν καλύτερη επιλογή για outdoor δραστηριότητες όπως το τρέξιμο.

Μην ξεχνάς την μπαταρία

Πόσο συχνά σκοπεύεις να χρησιμοποιείς τα ακουστικά και για πόση ώρα κάθε φορά; Για να βρεις τα κατάλληλα για εσένα ακουστικά, κοίταξε την αυτονομία των ακουστικών αλλά και της θήκης φόρτισης για να είσαι σίγουρος ότι κάνεις την καλύτερη επιλογή.

Έξτρα ανθεκτικότητα

Πριν να καταλήξεις στην επιλογή, σκέψου για τι είδους χρήση προορίζονται. Εάν για παράδειγμα, θέλεις να τα χρησιμοποιήσεις όσο γυμνάζεσαι ή όσο κάνεις πεζοπορία, τότε θα καλό είναι να επιλέξεις ακουστικά ανθεκτικά στον ιδρώτα, προκειμένου να μην διαβρωθούν.

Εάν από την άλλη, η καθημερινότητά σου περιλαμβάνει βαριές εργασίες, τότε θα πρέπει να επιλέξεις εκείνα που είναι ανθεκτικά στο νερό, την σκόνη ή ακόμα και τις πτώσεις.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

«Μεθυσμένο από την εξουσία» - Η «νίκη» του Ισραήλ ανοίγει τις πύλες για πόλεμο χωρίς τέλος στη Μέση Ανατολή

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου και ισραηλινά ΜΜΕ πανηγυρίζουν για την εξόντωση του Χασάν Νασράλα - Μπορεί, όμως, το Ισραήλ να νικήσει στον περιφερειακό πόλεμο που απειλεί να προκαλέσει στη Μέση Ανατολη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024