Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης δεν ανήκει στην ευρύτερη προοδευτική παράταξη, δεν του πάει η πολιτική

Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης δεν ανήκει στην ευρύτερη προοδευτική παράταξη, δεν του πάει η πολιτική

«Δεν έχουμε ζήσει μια εβδομάδα που δεν είχε δημιουργήσει διαιρέσεις και προβλήματα», ανέφερε για τον Στέφανο Κασσελάκη το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Χρήστος Σπίρτζης

Δεν του πάει η πολιτική του Στέφανου Κασσελάκη, υπογράμμισε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Σπίρτζης, σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως είπε ο Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στο MEGA, «ο κ. Κασσελάκης μέχρι στιγμής είναι ένα απλό μέλος, δεν έχω δει εγώ κάποια διάθεση να πει ότι θα θέσει υποψηφιότητα. Μπορεί να δείξει άλλες πτυχές του εαυτού του, δεν του πάει η πολιτική του κ. Κασσελάκη. Εγώ δεν έχω κρυφτεί ποτέ, θεωρώ ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, δεν έχω κάποιο προσωπικό πρόβλημα με τον άνθρωπο, δε νομίζω ότι ανήκει στην ευρύτερη προοδευτική παράταξη».

«Δεν έχουμε ζήσει μια εβδομάδα που δεν είχε δημιουργήσει διαιρέσεις και προβλήματα»

Μιλώντας για τους λόγους που ο Στέφανος Κασσελάκης εκλέχθηκε πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο πρώην υπουργός επισήμανε πως «στην απελπισία που είχε τότε ένα μεγάλο κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ και λόγω της μεγάλης ήττας και λόγω της αποχώρησης του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και στην τελείως διαφορετική οπτική που υπήρχε με τους ανθρώπους που έφυγαν και έκαναν τη Νέα Αριστερά, βρήκε ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ διέξοδο στον Στέφανο Κασσελάκη».

Συνέχισε λέγοντας πως «από εκείνη την ημέρα και μετά δεν έχουμε ζήσει μια εβδομάδα που δεν είχε δημιουργήσει διαιρέσεις και προβλήματα. Αυτό που έχει ανάγκη η κοινωνία είναι να υπάρχει μια αντιπολίτευση στιβαρή, σοβαρή που θα ανακτήσει τη φερεγγυότητά της».

«Καλά κάνουν οι βουλευτές της ΝΔ και ασκούν την κριτική που πρέπει να ασκήσουν»

Αναφερόμενος ο Χρήστος Σπίρτζης στην κατάθεση ερώτησης από τους βουλευτές της ΝΔ –ζήτημα που τοποθετήθηκε στο MEGA και ο Νικήτας Κακλαμάνης– χαιρέτησε την πρωτοβουλία τους, λέγοντας πως «όταν έχουμε μία αντιπολίτευση η οποία δεν μπορεί, λόγω της εσωστρέφειας που έχει αναπτυχθεί και στον ΣΥΡΙΖΑ και στο ΠΑΣΟΚ, νομίζω ότι καλά κάνουν οι βουλευτές της ΝΔ και ασκούν την κριτική που πρέπει να ασκήσουν από τη δική τους οπτική».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «έχουμε πολύ διαφορετικές οπτικές αλλά την ακρίβεια, το τι γίνεται με τις τράπεζες, είναι κοινά στην ελληνική κοινωνία. Νομίζω ότι πρέπει να επανέλθουν βασικές Αρχές στη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος όπως ότι οι βουλευτές έχουν συγκεκριμένο θεσμικό ρόλο. Δεν είναι πρόβατα σε ένα μαντρί».

Όσα ανέφερε ο Χρήστος Σπίρτζης στο MEGA:

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Η κυβέρνηση του Λιβάνου έτοιμη να αναπτύξει στρατό στα νότια σύνορα

«Ο Λίβανος μένει προσανατολισμένος σε κατάπαυση πυρός», είπε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός της χώρας που δεν απέκλεισε την ανάπτυξη στρατού στα σύνορα με το Ισραήλ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024