Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδος με Αγγλία (10/10, Γουέμπλεϊ) και Ιρλανδία (13/10, Καραϊσκάκης), για το Nations League, έγιναν γνωστοί μέσα από τα social media της ομάδας.
Ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν είχε εκπλήξεις στις κλήσεις του, που θα βασιστεί ξανά στον κορμό που είχε στα πρώτα επίσημα παιχνίδια στον «γαλανόλευκο» πάγκο, αλλά με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να επιστρέφει.
Οι κλήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα παιχνίδια με Αγγλία και Ιρλανδία:
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.