Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν  και αυτό το γνωρίζουν καλά στην Μπάγερν Μονάχου, για αυτό εξετάζουν από τώρα το διάδοχο του Μάνουελ Νόιερ με πρώτο όνομα στην λίστα των Βαυαρών να είναι ο Άλισον.

Ο Νόιερ ετοιμάζεται να «κρεμάσει» τα γάντια του στο τέλος της σεζόν και ο Κομπανί θέλει να εξασφαλίσει τον αντικαταστάτη του το συντομότερο δυνατόν.

Σύμφωνα με την βρετανική «The Sun» ο Βενσάν Κομπανί έχει ήδη εισηγηθεί την απόκτηση του Βραζιλιάνου κίπερ. Ο Αλισον έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027, αλλά σκέφτεται να φύγει από το Ανφιλντ, καθώς το επόμενο καλοκαίρι θα ενταχθεί στο δυναμικό των «κόκκινων» ο Γεωργιανός διεθνής τερματοφύλακας, Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι, με τη μεταγραφή να έχει οριστικοποιηθεί τον περασμένο Ιούλιο σε μια συμφωνία με τη Βαλένθια, που κόστισε 40 εκατ. ευρώ.

Για τον 31χρονο είχε δείξει ενδιαφέρον το καλοκαίρι του 2024 και η Αλ Νασρ που είχε προσεγγίσει τη Λίβερπουλ και είχε καταθέσει πρόταση 50 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του όμως  τόσο  η διοίκηση των «κόκκινων», όσο και ο Βραζιλιάνος διεθνής γκολκίπερ απέρριψαν τη δελεαστική αυτή πρόταση.

Ο Άλισον φέτος μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει 6 συμμετοχές, σε πρωτάθλημα και Champions League με τη Λίβερπουλ, έχοντας δεχθεί συνολικά 3 γκολ. Στα τρία από τα έξι παιχνίδια έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Δείτε τον εν δράσει: