Ο Άρης πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα επικρατώντας με 1-0, με τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο να σχολιάζει πως η ήττα αυτή για τον δικέφαλο του βορρά ήταν ένα… χτύπημα.

Παράλληλα, ο Γάλλος μέσος αναφέρθηκε στη δική του αγωνιστική ετοιμότητα, στους λόγους που επέλεξε τον ΠΑΟΚ, αλλά και στο επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του Τιεμουέ Μπακαγιόκο:

«Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκίνησα στο παιχνίδι αλλά είμαι δυσαρεστημένος από το αποτέλεσμα. Ήταν ένα ‘χτύπημα’ για εμάς αυτή η ήττα, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε και να αντιδράσουμε.

Χάσαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Έκαναν μια ευκαιρία και σκόραραν. Είναι πολύ απλά τα πράγματα: μας έλειψε η αποτελεσματικότητα.

Η ομάδα έπαιξε καλά και στην Τουρκία και με τον Αρη αλλά στο ποδόσφαιρο πρέπει να νικάς. Δεν μετράει η εμφάνιση. Αυτό σίγουρα είναι πρόβλημα».

Για τους λόγους που ήρθε στον ΠΑΟΚ και την ετοιμότητά του: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένα σπουδαίο κλαμπ. Μπορώ να πετύχω πολλά εδώ. Ήταν εύκολη απόφαση να έρθω. Δεν είμαι ακόμα στο 100%, αλλά χρειάζεται λίγο χρόνο και μόλις πάρω λίγα ακόμα παιχνίδια στα πόδια μου θα φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο».

Για το πώς βλέπει το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος: «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και εύκολα πρωταθλήματα. Αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο που σκόραρε στη μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε, αλλά έκανε το δικό του παιχνίδι. Είναι πολύ καλό το επίπεδο του πρωταθλήματος».