Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Σιμεόνε: «Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι των επεισοδίων αλλά και οι παίκτες που προκαλούν»

Σιμεόνε: «Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι των επεισοδίων αλλά και οι παίκτες που προκαλούν»

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε καταδίκασε τα επεισόδια στο ντέρμπι της Μαδρίτης μεταξύ Ατλέτικο και Ρεάλ αλλά τόνισε πως συμπεριφορές σαν του Κουρτουά θα πρέπει να τιμωρούνται

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε τοποθετήθηκε στην συνέντευξη Τύπου για τα επεισόδια στο ντέρμπι της Μαδρίτης και τις ρήξεις αντικειμένων προς τον Τιμπό Κουρτουά που οδήγησαν στην διακοπή του αγώνα. Μερίδα των οπαδών της  Ατλέτικο φώναζε  «Κουρτουά, πέθανε», ενώ μάλιστα εντοπίστηκε και οπαδός να κρατάει μαχαίρι.

Αν και καταδίκασε το γεγονός, ο τεχνικός της Ατλέτικο επισήμανε ότι πέραν του κόσμου πρέπει να επιβληθεί κάποια τιμωρία και για τον Βέλγο τερματοφύλακα της Ρεάλ, καθώς προκάλεσε με τον κόσμο στο «Metropolitano».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σιμεόνε:

«Η γνώμη μου είναι ότι ο σύλλογος πρέπει να επιβάλει κυρώσεις στους υπεύθυνους για τα επεισόδια. Δεν χρειαζόμαστε αυτούς τους ανθρώπους. Χρειαζόμαστε τους οπαδούς που μας υποστηρίζουν. Αυτές οι ενέργειες βλάπτουν τον σύλλογο.

Προσοχή όμως, αυτό δεν δικαιολογεί τις καταστάσεις που δημιουργούμε εμείς οι παίκτες. Μπορούμε να βοηθήσουμε στο να αποτραπούν αυτές οι καταστάσεις και οι ταραχοποιοί κι αυτοί που προκαλούν πρέπει να τιμωρηθούν. Μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα τον Κουρτουά να ξεσηκώνει το πλήθος και να γελάει.

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με το πώς προκαλούμε τον κόσμο. Επαναλαμβάνω, αυτό δεν δικαιολογεί αυτό που συνέβη μετά, αλλά οι παίκτες, συμπεριλαμβανομένου εμένα, έχουν πολλά να κάνουν με αυτό.

Όσοι πετάνε αναπτήρες θα πρέπει να τιμωρούνται , αλλά το ίδιο πρέπει να συμβαίνει και με αυτούς που προκαλούν τους οπαδούς.

Αυτό που συνέβη δεν έπρεπε να έχει συμβεί, αλλά ο Κουρτουά χτυπήθηκε επίσης με αναπτήρες όταν έπαιζε για την Ατλέτικο στο Μπερναμπέου.

Ο σύλλογος δεν πρέπει να το επιτρέπει αυτό, αλλά δεν είμαστε θύματα. Αν προκαλέσουμε, μπορεί να υπάρξει αντίδραση. Ούτε αυτό μπορούμε να το επιτρέψουμε.

Πρέπει να τιμωρούμε όποιον το προκαλεί – είτε αυτός είναι ο Σιμεόνε, ο Μέσι, ο Κουρτουά, ο Βινίσιους, ο Γκριεζμάν ή οποιοσδήποτε άλλος. Μπορείτε να δειτε ξεκάθαρα τον Κουρτουά να τους προκαλεί γελώντας».

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Η κυβέρνηση του Λιβάνου έτοιμη να αναπτύξει στρατό στα νότια σύνορα

«Ο Λίβανος μένει προσανατολισμένος σε κατάπαυση πυρός», είπε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός της χώρας που δεν απέκλεισε την ανάπτυξη στρατού στα σύνορα με το Ισραήλ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024