Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Από το Champions League στο Σινεμά

Από το Champions League στο Σινεμά

Ο Μέσι διέπρεψε στο Champions League και τώρα θέλει να κάνει μπίζνες και στο Χόλιγουντ επενδύοντας σε εταιρεία παραγωγής ταινιών!

Έτοιμος και για το Champions League του σινεμά είναι ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντίνος άσος επεκτείνεται στον χώρο του κινηματογράφου με τη δημιουργία της δικής του εταιρείας παραγωγής, που ονομάζεται «525 Rosario», σε συνεργασία με την εταιρεία Smuggler Entertainment.

Αυτή η εταιρεία παραγωγής έχει στόχο να δημιουργήσει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, όπως ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, και διαφημίσεις, αλλά και να διοργανώσει ζωντανά αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα. Το όνομα της εταιρείας προέρχεται από την πόλη καταγωγής του Μέσι, το Ροζάριο της Αργεντινής, κάτι που τονίζει τη σύνδεσή του με τις ρίζες του.

Η νέα αυτή επιχειρηματική πρωτοβουλία του Μέσι έγινε και πάλι πρώτο θέμα εντός κι εκτός γηπέδων. Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τον κόσμο των μέσων ενημέρωσης, καθώς έχει ήδη συνεργαστεί για την παραγωγή ντοκιμαντέρ όπως το «Messi Meets America» στο Apple TV+.

Μέσα από το «525 Rosario», ο Μέσι επιδιώκει να δημιουργήσει παγκόσμιες εμπειρίες ψυχαγωγίας, προσφέροντας περιεχόμενο που συνδυάζει την καινοτομία και τη δυναμική που χαρακτηρίζει την καριέρα του.

Ο Μέσι εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το νέο του βήμα στον κόσμο της ψυχαγωγίας, τονίζοντας ότι πάντα είχε πάθος για αυτόν τον τομέα. Η παραγωγική εταιρεία σκοπεύει να γίνει σημείο αναφοράς στην παγκόσμια βιομηχανία ψυχαγωγίας, με επίκεντρο την ποιότητα και την αυθεντικότητα του περιεχομένου.

Αυτό το νέο εγχείρημα σηματοδοτεί τη διεύρυνση της επιρροής του Λιονέλ Μέσι πέρα από τον αθλητισμό, σε μια βιομηχανία όπου μπορεί να φέρει τη δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία που τον χαρακτηρίζει και στο γήπεδο.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει αποκαλύψει ακριβές ποσό της επένδυσής του στη νέα του εταιρεία παραγωγής, «525 Rosario», αλλά δεδομένης της συνεργασίας του με τη Smuggler Entertainment και την παρουσία του σε μεγάλες πλατφόρμες όπως το Apple TV+, θεωρείται μια σημαντική επένδυση τόσο από οικονομικής όσο και από δημιουργικής άποψης.

Οι επενδύσεις του «Pulga»

Ο Λιονέλ Μέσι, εκτός από την καριέρα του στο ποδόσφαιρο, έχει κάνει σημαντικές επενδύσεις σε διάφορους τομείς όπως τα ξενοδοχεία:

Ο Μέσι έχει επενδύσει στον τομέα του τουρισμού μέσω της αλυσίδας ξενοδοχείων «MiM Hotels», τα οποία διαχειρίζεται η εταιρεία Majestic Hotel Group. Η επένδυση περιλαμβάνει πολυτελή ξενοδοχεία σε διάφορες τοποθεσίες της Ισπανίας, όπως η Ίμπιζα, η Βαρκελώνη, η Μαγιόρκα και τα χιονοδρομικά κέντρα στις Πυρηναίες. Τα ξενοδοχεία είναι γνωστά για την πολυτέλεια και την τοποθεσία τους σε δημοφιλείς προορισμούς.

Επίσης, ο Αργεντίνος σταρ έχει πολυετή συνεργασία με την Adidas, η οποία περιλαμβάνει τη δική του σειρά αθλητικών παπουτσιών και ρούχων. Αυτή η συνεργασία είναι μια από τις πιο προσοδοφόρες του ποδοσφαιριστή, καθώς επεκτείνει την επιρροή του στον αθλητικό εξοπλισμό.

Παράλληλα, έχει επενδύσει σε τεχνολογικές νεοφυείς επιχειρήσεις (startups), συμμετέχοντας σε επενδυτικά σχήματα που ασχολούνται με την καινοτομία και την τεχνολογία. Ανάμεσα σε αυτές είναι και η συμμετοχή του στο ισπανικό startup «The Messi Store», ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για τα προϊόντα ένδυσης με την υπογραφή του.

Οι επενδύσεις του Μέσι δείχνουν ότι, εκτός από το ποδόσφαιρο, είναι αποφασισμένος να επεκτείνει την επιρροή του και σε άλλους τομείς, εξασφαλίζοντας οικονομική βιωσιμότητα και μετά την αθλητική του καριέρα.

Δεν… πεινάει, αλλά δεν θα καθίσει απλά κάνοντας βουτιές στο θησαυροφυλάκιο του!

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Αναφορές ότι η Χεζμπολάχ αποφάσισε τον διάδοχο του Νασράλα

Το κεντρικό συμβούλιο της Χεζμπολάχ φαίνεται ότι αποφάσισε τη διαδοχή του δολοφονημένου ηγέτη της οργάνωσης Χασάν Νασράλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024