Η Κριστίνα Αγκιλέρα προκάλεσε ανησυχία στους θαυμαστές της για τη δραματική απώλεια βάρους της.

Αφορμή στάθηκε ένα viral πλέον βίντεο που τράβηξε ένας θαυμαστής του ποπ ειδώλου, από μια εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκε την Παρασκευή. Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για τη μεταμόρφωσή της.

«Η Κριστίνα Αγκιλέρα φαίνεται ωραία ακόμα και σε κανονικό φωτισμό όταν δεν είναι στη σκηνή ή σε σκηνικό. Φταίει μεν το φάρμακο, αλλά εξακολουθεί να φαίνεται καταπληκτική»

Ενώ κάποιοι την υπερασπίστηκαν και είπαν ότι ήταν πάντα αδύνατο άτομο, άλλοι υποστήριξαν ότι είναι «πιο αδύνατη από ποτέ».

Αυτό έρχεται εν μέσω εικασιών ότι χρησιμοποιεί τις γνωστές ενέσεις αδυνατίσματος για τον διαβήτη που το Χόλιγουντ χρησιμοποιεί ώστε να χάσει βάρος και φημών ότι έκανε λίφτινγκ προσώπου.

«Μοιάζει σαν να είναι άρρωστη»

Η τραγουδίστρια πήγε στο Barry’s Bootcamp, ένα στούντιο γυμναστικής στο Δυτικό Χόλιγουντ, για μια συνεργασία και για να γιορτάσει την 25η επέτειο του ομώνυμου, πρώτου της άλμπουμ.

Για την εκδήλωση, φόρεσε ένα στενό κορμάκι με δερμάτινες μπότες μέχρι το γόνατο.

Λίγο αργότερα, η hitmaker του Genie In A Bottle μοιράστηκε το δικό της φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση το οποίο περιείχε διασκεδαστικά αποσπάσματα από την άφιξή της στο στούντιο και τη συνάντησή της με τους παρευρισκόμενους.

Στην ενότητα των σχολίων, οι χρήστες του Instagram προχώρησαν σε σχόλια σχετικά με την απώλεια βάρους της.

Κάποιοι θαυμαστές αμφισβήτησαν αν όντως γυμνάζεται, ρωτώντας τι γίνεται αν «δεν πάτησε ποτέ σε γυμναστήριο» και απλά χρησιμοποιούσε τις γνωστές ενέσεις αδυνατίσματος για τον διαβήτη.

Ένα απόσπασμα από τη συνάντηση προκάλεσε εκτεταμένη συζήτηση στο X, πρώην Twitter, καθώς οι οπαδοί υπέθεσαν ότι το παρατράβηξε με τη χρήση των ενέσεων και τώρα μοιάζει σαν να είναι «άρρωστη».

Με αφορμή το viral βίντεο, οι θαυμαστές μοιράστηκαν τις ποικίλες απόψεις τους.

Ένας χρήστης του X έδωσε συγχαρητήρια για το πόσο «καταπληκτική» φαινόταν και έγραψε στο Twitter: «Η Κριστίνα Αγκιλέρα φαίνεται ωραία ακόμα και σε κανονικό φωτισμό όταν δεν είναι στη σκηνή ή σε σκηνικό. Φταίει μεν το φάρμακο, αλλά εξακολουθεί να φαίνεται καταπληκτική».

Αναφερόμενος στο hit single της What A Girl Wants του 1999, ένα άλλο άτομο έγραψε: «Το φάρμακο δεν είναι αυτό που θέλει ένα κορίτσι ή αυτό που χρειάζεται ένα κορίτσι».

*Με πληροφορίες από: DailyMail