Η Κέλι Ράδερφορντ μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής της στο Μονακό, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Περνάω τον χρόνο μου ήσυχα»

Η απόφοιτος του «Gossip Girl», 55 ετών, μίλησε για τον «ήσυχο χρόνο» που βιώνει στο σπίτι της στο Μονακό κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Travel + Leisure.

«Στην πραγματικότητα είναι αρκετά ήσυχα», λέει η Ράδερφορντ για τη ζωή στο Μονακό που βρίσκεται κατά μήκος της Μεσογείου και περιβάλλεται από τη Γαλλία σε όλες τις πλευρές. «Είναι το αντίθετο από αυτό που όλοι νομίζουν, για μένα τουλάχιστον. Είναι ένα μέρος που μπορείς να έρθεις και να είσαι πραγματικά ήσυχος».

Και συνεχίζει: «Τον χειμώνα, είναι πολύ ήσυχα, πολύ απομονωμένα και πολύ γαλήνια. Είναι σαν τα Χάμπτονς το καλοκαίρι σε σχέση με τα Χάμπτονς το χειμώνα».

Ενώ οι ταξιδιώτες είναι γνωστό ότι συρρέουν στο Μονακό για πολυτελείς αποδράσεις ή για να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις όπως το Grand Prix της Formula One, η Ράδερφορντ απολαμβάνει έναν πιο αργό τρόπο ζωής εκεί.

«Μερικές φορές χρειάζεται απλά να αποσυρθούμε και να είμαστε με τα παιδιά μας και απλά να επουλώσουμε [τις πληγές μας] και να πάρουμε χρόνο για τον εαυτό μας»

«Απλώς βγάζω βόλτα τα σκυλιά, κάθομαι με τα παιδιά και κάνω δουλειές», λέει, αναφερόμενη στον γιο της Hermés, 17 ετών, και την κόρη της Helena, 15 ετών. «Αν υπάρχουν εγκαίνια γκαλερί ή κάτι τέτοιο, θα πάω απλά για να δω. Αλλά κυρίως περνάω τον χρόνο μου ήσυχα».

Η «δύσκολη» κηδεμονία

Τον Φεβρουάριο, η Ράδερφορντ μίλησε στο PEOPLE για το σπίτι της στο Μονακό και για το πώς αυτό αποτελεί ένα γαλήνιο μέρος για να περνάει χρόνο με τα παιδιά της μετά τη μακρά διαμάχη για την κηδεμονία που είχε με τον πρώην της, τον Γερμανό επιχειρηματία Ντάνιελ Γκίερς.

«Μερικές φορές χρειάζεται απλά να αποσυρθούμε και να είμαστε με τα παιδιά μας και απλά να επουλώσουμε [τις πληγές μας] και να πάρουμε χρόνο για τον εαυτό μας», δήλωσε η Ράδερφορντ στο PEOPLE.

Όταν εκείνη και ο Γκίερς χώρισαν το 2009, η Ράδερφορντ εξασφάλισε την κοινή επιμέλεια των παιδιών τους από δικαστή στο Μονακό. Ο Hermés ήταν τότε 2 ετών, ενώ η Ράδερφορντ ήταν έγκυος στην Helena.

Η κατάσταση περιπλέχθηκε όταν ο δικαστής δήλωσε ότι τα παιδιά θα έπρεπε να ζουν με τον Γκίερς στο Μονακό, αφού η βίζα εργασίας του ανακλήθηκε, εμποδίζοντάς τον να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο δικαστής είπε στη Ράδερφορντ ότι θα έπρεπε να μετακομίσει στο Μονακό ή να κάνει συχνές επισκέψεις προκειμένου να βλέπει τα παιδιά της.

Η ηθοποιός ξόδεψε σχεδόν 2 εκατομμύρια δολάρια σε νομικά έξοδα προκειμένου να παλέψει για την πλήρη κηδεμονία των παιδιών της, σε μια δικαστική διαμάχη που κράτησε έξι χρόνια. Κάποια στιγμή κατηγορήθηκε για απαγωγή, αφού δεν έστειλε τα παιδιά της πίσω στο Μονακό μετά από μια επίσκεψη έξι εβδομάδων.

Η Ράδερφορντ αναφέρθηκε στην ταραχώδη δικαστική διαμάχη μιλώντας στο PEOPLE και αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση σχεδόν 15 χρόνια μετά το ξεκίνημα της υπόθεσης.

«Ναι, ήταν μια δύσκολη περίοδος. Ήταν μια εποχή που έσπασε η καρδιά μου. Αλλά εστιάζω στα καλά τις περισσότερες φορές, πραγματικά το κάνω», είπε. «Είμαι πολύ ευγνώμων για το πού βρισκόμαστε. Έχω μια υπέροχη σχέση με τα παιδιά μου».

*Με πληροφορίες από: People