Η Ελένη Φουρέιρα, η αγαπημένη pop star των no1 επιτυχιών και των μεγάλων ρεκόρ που έχουν ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας, και πρόσφατα τιμήθηκε για τις διαμαντένιες πωλήσεις του album «Poli_Ploki», κατακτά ακόμα μία πρωτιά.

Το «Αεροπλάνο», το smash hit του καλοκαιριού, είναι No1 στο Official IFPI Airplay Chart by Media Inspector.

Το «Αεροπλάνο», κυκλοφορεί από την Panik Records στις streaming υπηρεσίες. Τη μουσική και τους στίχους έγραψαν ο Barrice και η Lila ενώ, την παραγωγή έκαναν οι Beyond.

Η μια πρωτιά μετά την άλλη

Η Ελένη Φουρέιρα, ένωσε τις δυνάμεις της με τον FY, τον artist με τα διαδοχικά hits που «σαρώνουν» με εκατομμύρια digital streams και YouTube views, και εμφανίστηκαν στη σκηνή των φετινών Mad VMA, σ’ ένα εκρηκτικό act και ξεσήκωσαν το κοινό, με το remix του hit «Αεροπλάνο». Μάλιστα, το music video για «Αεροπλάνο Remix» βρέθηκε στο no1 των trends του YouTube επί σειρά ημερών.

Το «Αεροπλάνο Remix» παρουσιάστηκε πρώτη φορά στη σκηνή των φετινών Mad VMA, όπου η Ελένη Φουρέιρα κέρδισε τα βραβεία Best Performer και Καλύτερο Ντουέτο («Γδύσου» με τον Apon), μέσα από ένα act των δύο καλλιτεχνών που ξεσήκωσε το κοινό.