Τρίτη 01 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Η Λένα Ζευγαρά τραγουδά «Γιατί Σ’ Εμένα» και εντυπωσιάζει στη σκηνή του Fantasia

Η Λένα Ζευγαρά τραγουδά «Γιατί Σ’ Εμένα» και εντυπωσιάζει στη σκηνή του Fantasia

Η Λένα Ζευγαρά διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας της

Μπορεί να βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν για τα νυχτερινά μαγαζιά, ωστόσο μπορούμε ήδη να πούμε ότι υπάρχουν τα σχήματα που έχουν ξεχωρίσει και που σίγουρα θα μπουν στη συζήτηση για τον άτυπο τίτλο του «σχήματος της χρονιάς» που «απονέμεται» όταν πέσει η αυλαία.

Αναφερόμαστε στο Fantasia και συγκεκριμένα στη σύμπραξη του Γιώργου Μαζωνάκη με την Λένα Ζευγαρά!

Το εν λόγω σχήμα μετράει περίπου ένα μήνα λειτουργίας και το ένα sold out διαδέχεται το άλλο, με την Λένα Ζευγαρά να εντυπωσιάζει, παρουσιάζοντας ένα σόου υψηλών προδιαγραφών, εφάμιλλο με αυτό που παρουσίασε και αγαπήθηκε από το κοινό ήδη από πέρσι, όταν βρέθηκε στο ίδιο μαγαζί στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Τίποτα άλλωστε δεν είναι τυχαίο, αφού η Λένα Ζευγαρά διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας της.

Μετά το «Όλα είναι στον αέρα» των 2 εκατομμυρίων προβολών στο Youtube μέσα σε δύο μόλις μήνες και την ξεχωριστή ερμηνεία του «Αυγούστου» που έχει γράψει ο Γιώργος Μουκίδης κι ερμήνευσε πρώτος ο Βασίλης Καρράς το 2002, ετοιμάζεται να μας τραγουδήσει «Γιατί Σ’ Εμένα».

Το «Γιατί Σ’ Εμένα» είναι ένα «φρέσκο» κι ανεβαστικό τραγούδι, με το οποίο η Λένα Ζευγαρά συνεχίζει τις μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες της. Τη μουσική έγραψαν ο Χρήστος Σαντικάι και ο Γιάννης Φρασέρης και τους στίχους ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης.

Το εν λόγω τραγούδι έχει ήδη ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κοινού, καθώς είναι ένα από τα πιο viral τραγούδια στο TikTok και οι στίχοι του έχουν γίνει ατάκα!

Το «Γιατί Σ’ Εμένα» θα μεταδίδεται από επιλεγμένα ραδιόφωνα από την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου και θα κυκλοφορήσει, από την Panik Platinum, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου.

Γιώργος Μαζωνάκης και Λένα Ζευγαρά θα συνεχίσουν κάθε Πέμπτη και Σάββατο στο Fantasia μέχρι τέλος Οκτωβρίου και στη συνέχεια θα ανηφορήσουν για να… «αμαρτήσουν» και στη Θεσσαλονίκη!

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Ισραήλ: Σε δύο κύματα, με 200 πυραύλους, η ιρανική επίθεση – Οι περισσότεροι αναχαιτίστηκαν – Το 80% βρήκε τον στόχο, λέει το Ιράν

Πηγές προσκείμενες στον συριακό στρατό ανέφεραν στο πρακτορείο Reuters ότι η αντιαεροπορική άμυνα του Ισραήλ κατέρριψε δεκάδες πυραύλους που πέρασαν πάνω από το συριακό έδαφος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 01 Οκτωβρίου 2024