Οι πρωταγωνιστές της «Γης της Ελιάς» μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής

«Έχουμε πολύ ωραίες ιστορίες φέτος. Είναι ιστορίες που ξεκίνησαν στον Α κύκλο. Φτιάχνω τον ρόλο μου μαζί με την Βάνα Δημητρίου. Θα αποκαταστήσω την «Ιουλία»», δήλωσε ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου είπε: «Εμείς δεν έχουμε σταματήσει καθόλου τα γυρίσματα. Αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας. Η βάνα Δημητρίου έχει προσαρμόσει τους χαρακτήρες στα μέτρα μας».

«Είμαι στο σπίτι της «Ιουλίας» μαζί με την «αδερφή μου» και θα την στηρίξω που περνάει δύσκολα.. Διπλά μου θα έχω την Χάιδω και θα ξεπεράσω το πένθος μου», τόνισε η Ιφιγένεια Τζόλα.

Η Ήβη Νικολαΐδου ανέφερε: ««Η «Αντιγόνη» επανέρχεται στην σειρά. Θα διεκδικήσω το παιδί μου. Η Βάνα Δημητρίου αγαπάει την αλήθεια».

«Είναι από τα πιο απαιτητικά γυρίσματα που έχω κάνει, γιατί δεν μπορώ να δείξω κάτι λάθος», σχολίασε για τον ρόλο της η Ειρήνη Τάσσου. Βάνα

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της «Γης της Ελιάς»

Επεισόδιο 8 (Τρίτη 1η Οκτωβρίου)

Ο Παρασκευάς δεν φαίνεται να έχει μετανιώσει για τη μπουνιά που έριξε στον πεθερό του, ισχυριζόμενος ότι εκείνος τον χτύπησε πρώτος. Την ίδια στιγμή, η Ισμήνη δείχνει αποφασισμένη να προχωρήσει στη ζωή της, καθότι και ο Κωνσταντίνος έχει κάνει το επόμενο βήμα, κατά τα λεγόμενα της Σοφίας.

Ο Πότης και η Άννα επισκέπτονται τον γυναικολόγο για να μάθουν πώς πάει η εγκυμοσύνη, αλλά κάτι περίεργο συμβαίνει με τον γιατρό που τους γεμίζει με ανασφάλεια. Ο Κωνσταντίνος μαθαίνει από τον Λυκούργο όσα ισχυρίστηκε η Σοφία και γίνεται έξαλλος.

Η Αντιγόνη, αποφασισμένη να διεκδικήσει την Αγγελική, παίρνει την Ιουλία με το μέρος της. Την ίδια ώρα, ο Ισίδωρος θεωρεί απαράδεκτο που ο Μάνος και η Μαρίνα έχουν πλήρη άγνοια.

Μια απρόσμενη ανακοίνωση της Αριάδνης κάνει τον Στάθη να «πέσει από τα σύννεφα». Μετά από όσα έμαθε, ο Κωνσταντίνος απολύει τη Σοφία με άσχημο τρόπο. Η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο και ο Παρασκευάς ζητάει από την Ειρήνη να χωρίσουν.