Τρίτη 01 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Pump up the volume: 2.500 άνθρωποι είπαν «αντίο» στο καλοκαίρι στο Cavo Paradiso

Pump up the volume: 2.500 άνθρωποι είπαν «αντίο» στο καλοκαίρι στο Cavo Paradiso

Με ένα εντυπωσιακό πάρτι, όπως αρμόζει σε ένα από τα καλύτερα 20 κλαμπ στον κόσμο, το Cavo Paradiso στη Μύκονο αποχαιρέτησε τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν.

Με τους Junior Pappa και Fused να αναλαμβάνουν τα decks, 2.500 ανθρώπους να λικνίζονται στον ρυθμό των beats και με θέα το Αιγαίου, στις 21 Σεπτεμβρίου έπεσαν οι τίτλοι τέλους για τη φετινή σεζόν στο Cavo Paradiso. Με ένα εντυπωσιακό πάρτι, χορευτικούς ήχους και απίστευτη διάθεση – δηλαδή, στους ρυθμούς που κινήθηκε όλο το καλοκαίρι στο μεγαλύτερο club της Ελλάδας και ένα από τα 20 καλύτερα του κόσμου.

Άλλωστε, με το «καλημέρα» φάνηκε ότι τη φετινή σεζόν το Cavo Paradiso θα το… ζούσε σε ξέφρενους ρυθμούς. Δεν είναι τυχαίο ότι από τα decks του φέτος πέρασαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας DJ σκηνής: Eric Prydz, Fisher, Morten, Robin Schulz & Hardwell που μαζί με την νέα γενιά Dom Dolla, John Summit, Mau P, Cloonee και άλλους πολλούς δόνησαν με τα beats τους την Μυκονο.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι καλύτεροι εγχώριοι Djs, ανάμεσά τους οι Argy, Stathis Lazarides, Freespirit, Dino Mfu, Cj Jeff, Fused, Agent Greg, Yero, Argie & Terry, Junior Pappa, Liva K, G. Siras & Antonis Dimitriadis – ΑD1 που συμπλήρωσαν το πλούσιο ρόστερ.

O Benny Benassi έκανε την αρχή στα καθημερινά πάρτι του Cavo παίζοντας μέχρι την ανατολή του ήλιου.

Η αρχή έγινε φέτος στις 12 Μαΐου, όταν και οι μπήκαν οι βάσεις μιας μεγάλης και χορευτικής σεζόν. O Ιούνιος συνέχισε με πολλά πάρτυ με έλληνες και ξένους καλλιτέχνες και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Benny Benassi έκανε την αρχή στα καθημερινά πάρτι του Cavo παίζοντας μέχρι την ανατολή του ήλιου – όπως μας έχει μάθει τόσα χρόνια.

H Afrohouse ήταν από τα δυνατά χαρτια για ακόμα μια χρονιά, με τους πρωτοεμφανιζόμενους Alex Wann, Joezi & Aaron Sevilla να προσφέρουν πολύ δυνατά vibes, ενώ τα ντεσιμπέλ ανεβηκαν οταν στα decks ανέλαβαν οι Alesso, Dj Snake, Steve Aoki, Meduza σε ένα ανεπανάληπτο b2b με τον James Hype & Αfrojack.

H techno είχε την τιμητική της με πάρτυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

H techno είχε την τιμητική της με πάρτυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις Nina Kraviz & Deborah De Luca να κλέβουν την παράσταση, με αποκορύφωμα το Σαββατιάτικο πάρτυ με τους Dubfire & Ilario Alicante που προσέφεραν μια νότα νοσταλγίας.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι house ήχοι του Diplo, Claptone, Sonny Fodera, Hugel και του μοναδικού David Morales που γιόρτασε τα γενέθλια του όπως κάνει εδώ και 30 χρόνια.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, από τα decks του Cavo Paradiso πέρασαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας DJ σκηνής.

Και μπορεί η μουσική να έκλεισε για φέτος, αλλά πλέον ξεκινάει το επόμενο μεγάλο στοίχημα για την ομάδα του Cavo Paradiso: να ετοιμαστεί για την 32η χρονιά του.

Πλέον η ομάδα του Cavo Paradiso ετοιμάζεται για το καλοκαίρι του 2025.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Εκατοντάδες καταφεύγουν σε μοναστήρι στον νότιο Λίβανο για να γλιτώσουν από τις ισραηλινές επιθέσεις

Ο νότιος Λίβανος βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο του ισραηλινού στρατού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 01 Οκτωβρίου 2024