Τρίτη 01 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Διαμαντοπούλου: Η Βουλή δεν είναι απλά ρητορική σύγκρουση, θέλει στρατηγική, παράταξη δυνάμεων, σχέδιο

Διαμαντοπούλου: Η Βουλή δεν είναι απλά ρητορική σύγκρουση, θέλει στρατηγική, παράταξη δυνάμεων, σχέδιο

Η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Άννα Διαμαντοπούλου πραγματοποίησε ομιλία από τη γενέτειρά της, την Κοζάνη. «Έχω κάνει μια μεγάλη διαδρομή. Αλλά από εδώ άρχισα», είπε

«Εδώ είναι η βάση μου, εσείς είστε οι άνθρωποί μου», υπογράμμισε η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Άννα Διαμαντοπούλου σε ομιλία που πραγματοποίησε από την Κοζάνη, τη γενέτειρά της και πρώτη εκλογική της περιφέρεια όταν εκλέχθηκε βουλευτής το 1996. Συνέχισε λέγοντας πως «έχω κάνει μια μεγάλη διαδρομή. Αλλά από εδώ άρχισα».

Μιλώντας για την υποψηφιότητά της η Άννα Διαμαντοπούλου υπογράμμισε ότι έχει τη μεγαλύτερη κοινοβουλευτική εμπειρία από όλους τους υποψηφίους. «Έχω εκλεγεί σε δύο διαφορετικές περιφέρειες, Κοζάνης και Αθήνας και έχω καταφέρει στη Βουλή μεγάλες συγκρούσεις και πολύ μεγάλες συναινέσεις», υπογράμμισε.

«Το ΠΑΣΟΚ θα γίνει αυτό το ισχυρό κόμμα που θα είναι μεγάλη αντιπολίτευση και κυβερνών κόμμα στις επόμενες εθνικές εκλογές»

Πρόσθεσε πως «η Βουλή δεν είναι απλά μια ρητορική σύγκρουση ανάμεσα στους αρχηγούς. Η Βουλή θέλει στρατηγική, θέλει παράταξη δυνάμεων, θέλει σχέδιο, θέλει προτάσεις για το πώς θα αντιμετωπίσεις και τον αντίπαλο, το αντίπαλο κόμμα, αλλά και πώς θα αναδείξεις τις δικές σου θέσεις. Αυτό λοιπόν πιστεύω ότι έχω τη δυνατότητα να το κάνω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να συνεργαστώ με εξαιρετικούς κοινοβουλευτικούς που έχουμε αυτή τη στιγμή στο ΠΑΣΟΚ».

Η Άννα Διαμαντοπούλου μίλησε για μια ισχυρή αντιπολίτευση που «θα γίνει από την κεντροαριστερά που θα είναι το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ στην πορεία του δεν ήταν συνεργασία συνιστωσών ούτε κομμάτων. Το ΠΑΣΟΚ ήταν ένα σοσιαλδημοκρατικό κόμμα που προσκάλεσε και πίστεψαν σ’ αυτό και οι άνθρωποι της αριστεράς και οι άνθρωποι του κέντρου».

Υποστήριξε πως «το ΠΑΣΟΚ μόνο του είναι η Κεντροαριστερά. Και σας διαβεβαιώνω το ΠΑΣΟΚ θα γίνει αυτό το ισχυρό κόμμα που θα είναι μεγάλη αντιπολίτευση και κυβερνών κόμμα στις επόμενες εθνικές εκλογές για το καλό της χώρας και του λαού μας. Όταν φτάσουμε λοιπόν στις εθνικές εκλογές, εγώ αυτό που θέλω είναι να είναι το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα και να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός ή η πρωθυπουργός Σοσιαλδημοκράτης».

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση της Άννας Διαμαντοπούλου στην Κοζάνη

Ποιοι βρέθηκαν στην εκδήλωση – Ο Κουκουλόπουλος στηρίζει τη Διαμαντοπούλου

Στην εκδήλωση της Άννας Διαμαντοπούλου βρέθηκαν ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που μίλησαν για αυτήν, όπως οι Ιορδάνης Ανδρεάδης, Γιάννης Βλατής, Αλέκος Αθανασιάδης, Λάζαρος Λωτίδης, Ηλίας Βλαχόπουλος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Πασχάλης Μητλιάγκας.

Ο βουλευτής Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος εξέφρασε ανοιχτά τη στήριξη του στην υποψηφιότητά της, υπογραμμίζοντας πως «με την Άννα θα αλλάξουμε κλίμακα. Θα αλλάξουμε επίπεδο. Είναι το κλειδί για να φέρουμε το κέντρο, και με το κέντρο κερδίζονται οι εκλογές».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν πολίτες της Κοζάνης, βουλευτές, πρώην υπουργοί, νομάρχες, δήμαρχοι και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης. «Όταν βλέπω αυτούς τους ανθρώπους, να μου δίνουν τόσο απλόχερα και με τέτοια γενναιοδωρία αυτή τη στήριξη, δεν μπορώ παρά να είμαι ευγνώμων» ανέφερε από την πλευρά της η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση:

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Διαψεύδει η Χεζμπολάχ: «Ισραηλινοί στρατιώτες δεν έχουν μπει στον Λίβανο - Είμαστε σε ετοιμότητα»

«Ψευδείς είναι οι ισχυρισμοί του Ισραήλ» λέει η Χεζμπολάχ - «Οι δυνάμεις του δεν έχουν εισέλθει στον Λίβανο»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 01 Οκτωβρίου 2024