Τετάρτη 02 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Στο πειθαρχικό στέλνει τον Αντώναρο ο Κώστας Ζαχαριάδης – «Σιγά τα ωά», του απαντά

ΣΥΡΙΖΑ: Στο πειθαρχικό στέλνει τον Αντώναρο ο Κώστας Ζαχαριάδης – «Σιγά τα ωά», του απαντά

Ο Κώστας Ζαχαριάδης κάλεσε και τους υποψήφιους προέδρους του ΣΥΡΙΖΑ - συμπεριλαμβάνοντας και τον Στέφανο Κασσελάκη σε αυτούς - να πάρουν θέση για τις δηλώσεις Αντώναρου

Η αναφροά του Ευάγγελου Αντώναρου σε «χουντικές αντιλήψεις» για την οδηγία που εξέδωσε η Κουμουνδούρου στις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, να μην αξιοποιούν τις επίσημες σελίδες τους για προβολή συγκεκριμένων υποψηφίων, προκάλεσε την οξύτατη αντίδραση του μέλους της Πολιτικής Γραματείας, Κώστα Ζαχαριάδη, ο οποίος παραπέμπει το ζήτημα στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος.

Μάλιστα, ο κ. Ζαχαριάδης κάλεσε και τους υποψήφιους προέδρους του ΣΥΡΙΖΑ – συμπεριλαμβάνοντας και τον Στέφανο Κασσελάκη σε αυτούς – να πάρουν θέση για τις δηλώσεις Αντώναρου.

«Ως εδώ! Το όριο ξεπεράστηκε! Η αναφορά του @EvangAntonaros σε «χουντικές αντιλήψεις» για τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία δεν είναι συμβατή με την ιδιότητα του μέλους του κόμματος», τονίζει σε ανάρτησή του ο κ. Ζαχαριάδης, σημειώνοντας πως «η παράταξή μας έχει βασανισμένους και δολοφονημένους απο τη χούντα».

«Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε έτσι. Καλώ τους υποψήφιους προέδρους να πάρουν θέση @SFamellos @NFarantouris @pavpol2222 @skasselakis και παραπέμπω το ζήτημα στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, θέση πρέπει να πάρει και η Πολιτική Γραμματεία. Όταν κάποιος μετέχει σε ένα κόμμα πρέπει να σέβεται τη διαδρομή του, τις αξίες του, τους ανθρώπους του. Η σημερινή τοποθέτηση του Αντώναρου είναι υβριστική για κάθε Αριστερό και Δημοκράτη πολίτη. Εδώ δεν είναι ούτε η ΟΝΝΕΔ ούτε η ΔΑΠ, εδώ είναι η Αριστερά και η Δημοκρατική Παράταξη», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Αντώναρος: Οι άνθρωποι έχουν σαλτάρει

«Οι άνθρωποι έχουν σαλτάρει. Βλέπουν τα ποσοστά του υποψηφίου που επέλεξαν και καταφεύγουν σε χοντράδες και απειλές. Ο ένας αμφισβητεί το αυτονόητο δικαίωμα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να κρίνει και να αποφανθεί για την κατ’ αυτούς ‘έκπτωση’ @skasselakis.
O άλλος ονειρεύεται σύμπλευση με τους 11 κλέφτες εδρών της ΝΕΑΡ κι ας τους αποκαλεί αποστάτες», σημείωσε νωρίτερα ο Ευάγγελος Αντώναρος στη δική του ανάρτηση.

Και προσέθεσε: «Υποψήφιος λέει ότι ο Πρόεδρος δεν είναι αξίωμα αλλά ‘ευθύνη’. Λες και πρόκειται να εκλεγεί ‘ευθύνη’. Το Γραφείο Οργανωτικού δίνει ορθά κοφτά οδηγίες στις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να χρησιμοποιούν στα σοσιαλ μόνο επίσημες ανακοινώσεις και να ‘κατεβάσουν’ αμέσως ο,τιδηποτε άλλο. Χουντικός αντιλήψεις. Δεν είναι φυσικό να τους γυρνάει ο κόσμος την πλάτη; Πέστε κι αλλα παλληκαρια!».

Η απάντηση Αντώναρου στον Ζαχαριάδη

Απάντηση στον Κώστα Ζαχαριάδη έδωσε ο Ευάγγελος Αντώναρος, με νέα ανάρτησή του.

«Σιγά τα ωα! Ως τι με παραπέμπει ο @CZachariadis στο Συμβούλιο Δεοντολογίας; Ως μετακλητός σε γραφείο βουλευτή; Όσο για τον επιθετικό χαρακτηρισμό ‘χουντικός’ μάλλον δεν ξέρει τι σημαίνει – έχει το ελαφρυντικό της ηλικίας. Σημαίνει την αυταρχική επιβολή από πάνω τι θα δημοσιεύουν οι τοπικές οργανώσεις. Μόνο τις επίσημες ανακοινώσεις του ‘κόμματος’ και τίποτε άλλο. Αν αυτές δεν είναι πρακτικές Παττακού τότε τι είναι; Και για την περίπτωση που δεν το ξέρει: Ο Παττακός ήταν το νούμερο 2 της χούντας του Παπαδόπουλου», γράφει χαρακτηριστικά.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Ιρακινοί απειλούν τις ΗΠΑ - Θα χτυπήσουμε τις βάσεις τους αν μετάσχουν σε απάντηση στο Ιράν

Οι Ιρακινές πολιτοφυλακές απείλησαν τις ΗΠΑ πως αν χτυπήσουν το Ιράν, οι βάσεις τους στο Ιράκ θα αποτελέσουν στόχο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 02 Οκτωβρίου 2024