Τρίτη 01 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Αυτός σφυρίζει το Ολυμπιακός – Μπραγκα στο Καραϊσκάκη – Ποιοι ορίστηκαν στα ματς του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού

Αυτός σφυρίζει το Ολυμπιακός – Μπραγκα στο Καραϊσκάκη – Ποιοι ορίστηκαν στα ματς του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού

Διαιτητή από την Πολωνία όρισε η UEFA για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπράγκα για την 2η αγωνιστική του Europa League στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (3/9, 19.45). Οι ρέφερι των ελληνικών ομάδων...

O Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπράγκα την Πέμπτη (3/9, 20.45) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του στην Ευρώπη ως Κυπελλούχος του Conference League.

Ο Νταμιάν Σίλβεστρζακ είναι ο διαιτητής που όρισε η UEFΑ για το μεγάλο παιχνίδι των ερυθρολεύκων απέναντι στους Πορτογάλους στο Φάληρο. Ο 32χρονος Πολωνός σφύριξε τον περασμένο Νοέμβριο το Άιντραχτ-ΠΑΟΚ στη Φρανκφούρτη, ενώ ήταν 4ος στο Μαρσέιγ-ΑΕΚ.

Βοηθοί του είναι οι συμπατριώτες του Πάβελ Κοσκολνίτσκι, Άνταμ Καρασέβιτς, 4ος ο Μάρτσιν Κόχανεκ, ενώ στο VAR ο επίσης Πολωνός Πιοτρ Λάσικ με βοηθό τον Πάβελ Μάλετς.

Ο Στέγκεμαν και ο διαιτητής στο Μπόρατς – Παναθηναϊκός

Στο μεταξύ ο Γερμανός διαιτητής, Σάσα Στέγκεμαν, ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Στεάουα Βουκουρεστίου στην Τούμπα (3/10, 22:00). Ο 39χρονος ρέφερι είχε σφυρίξει την περασμένη Κυριακή (29/9) το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και θα ταξιδέψει ξανά στην Ελλάδα, αυτή τη φορά με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, για τη 2η αγωνιστική του League Phase του Europa League.

Ο Στέγκεμαν θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Μάρκο Αρχμίλερ και Κριστόφ Γκουνς, 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Μάρτιν Πέτερσεν, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Πασκάλ Μίλερ με βοηθό τον Κάτριν Ραφάλσκι.

Τέλος, τον 33χρονο και άπειρο στα Κύπελλα Ευρώπης, Αζέρο Ελχίν Μασίγεφ όρισε η UEFA ως διαιτητή στην μεθαυριανή (3/10, 22:00) πρεμιέρα του Παναθηναϊκού με την Μπόρατς για τη League Phase του Conference League.

Ο Μασίγεφ είναι διαιτητής 2ης κατηγορίας της UEFA, έγινε διεθνής το 2022 κι έχει σφυρίξει κυρίως αγώνες προκριματικών φάσεων, U17/U19 και Conference League. Η μοναδική «εμπειρία» του με ελληνική ομάδα έγινε πριν από περίπου έναν χρόνο, καθώς ήταν ο διαιτητής στον αγώνα της Εθνικής Νέων (U17) με την Ιταλία στις 31 του περασμένου Οκτώβρη, όπου η «γαλανόλευκη» νίκησε με 2-1.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ελσχάντ Αμπντουλάγεφ, Παρβίν Ταλίμποφ και 4ος ο Φαρίντ Χατζίγεφ. Στο VAR ορίστηκε ο Γάλλος, Μιγιό Μπενουά, με AVAR τον Αζέρο, Ινγιλάμπ Μαμάντοφ.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Εκατοντάδες καταφεύγουν σε μοναστήρι στον νότιο Λίβανο για να γλιτώσουν από τις ισραηλινές επιθέσεις

Ο νότιος Λίβανος βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο του ισραηλινού στρατού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 01 Οκτωβρίου 2024