Τρίτη 01 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ντεσάμπ: «Ο Γκριεζμάν ήταν και θα παραμείνει μνημείο του γαλλικού ποδοσφαίρου»

Ντεσάμπ: «Ο Γκριεζμάν ήταν και θα παραμείνει μνημείο του γαλλικού ποδοσφαίρου»

Με αποθεωτικά λόγια μίλησε για τον Αντουάν Γκριεζμάν ο Ντιεντιέ Ντεσάμπ, με αφορμή την αποχώρηση του πρώτου από την εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Ύστερα από δέκα χρόνια συνεχούς παρουσίας στην εθνική ομάδα της Γαλλίας, ο Αντουάν Γκριεζμάν αποφάσισε να αποχωρήσει από τους «τρικολόρ».

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ μίλησε για τον επιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης με τα καλύτερα λόγια, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην ιστορία του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Oι δηλώσεις του Ντιντιέ Ντεσάμπ:

«Στο τέλος ενός μακροχρόνιου και προσεκτικού προβληματισμού, ο Αντουάν αποφάσισε να θέσει τέλος στη θαυμάσια διεθνή καριέρα του. Είχαμε μια μακρά συζήτηση σχετικά πρόσφατα. Από το ντεμπούτο του στη γαλλική ομάδα πριν από δέκα χρόνια, αυτός και εγώ έχουμε διατηρήσει μια σχέση εμπιστοσύνης και πολύ ειλικρινείς σχέσεις. Ποτέ δεν είναι εύκολο να τραβήξεις γραμμή κάτω από τη γαλλική ομάδα.

Ειδικά όταν την εκπροσωπείς τόσο καλά. Χρειάζεται θάρρος, διαύγεια και ειλικρίνεια και ο Αντουάν, στην ανάλυσή του, δεν του έλειψε. Είναι προς τιμήν του. Ακόμη κι αν η καριέρα του δεν έχει τελειώσει, ο Αντουάν ήταν και θα παραμείνει μνημείο του γαλλικού ποδοσφαίρου, ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην ιστορία του.

Πέρα από τα 44 γκολ και τις 30 ασίστ του, η συμμετοχή του στα αποτελέσματα που πετύχαμε την τελευταία δεκαετία είναι τεράστια. Καθοδηγούμενος από ένα συλλογικό πνεύμα ανά πάσα στιγμή και έναν σπάνιο αλτρουισμό μεταξύ των επιθετικών παικτών, ο Αντουάν πάντα έδινε τιμή στο ποδόσφαιρο και τη μπλε φανέλα.

Δεν την πρόδωσε ποτέ. Προφανώς, με μεγάλη συγκίνηση αναφέρομαι στη διεθνή του απόσυρση. Έχει ειπωθεί συχνά ότι ο Αντουάν είναι ο αγαπημένος μου παικτης. Είχαμε πράγματι δημιουργήσει μια πολύ δυνατή σχέση, η οποία θα παραμείνει ανέπαφη. Μέσα από την καρδιά μου, σε ευχαριστώ για όλα, Γκριζού μου».

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Διαδήλωση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη - «Ένας χρόνος γενοκτονίας - Να σταματήσουμε τη σφαγή»

Σε διαδήλωση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη καλούν αντιπολεμικές κινήσεις, φορείς και συνδικάτα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 01 Οκτωβρίου 2024