Τρίτη 01 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο οπαδός της ΑΕΚ που έγινε viral: «Είμαι Ελληνοτεξανός επιχειρηματίας, επηρέασα τον διαιτητή!» (vid)

Ο οπαδός της ΑΕΚ που έγινε viral: «Είμαι Ελληνοτεξανός επιχειρηματίας, επηρέασα τον διαιτητή!» (vid)

Η φωτογραφία του οπαδού της ΑΕΚ, την ώρα που ο Γερμανός διαιτητής του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εξέταζε το VAR έγινε viral.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Νόρντιν Άμραμπατ να ευστοχεί σε πέναλτι στις καθυστερήσεις και να «κλειδώνει» το τρίποντο για την Ένωση.

Ωστόσο, αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία και έχει γίνει viral είναι η στιγμή που ο Γερμανός διαιτητής πάει στο on field review για να εξετάσει τη φάση στην κεφαλιά του Πιερό και να δει αν πρέπει να δοθεί το πέναλτι.

Η φωτογραφία του οπαδού της ΑΕΚ λοιπόν, που είναι γνωστός με το όνομα «Kris Kass», να είναι πάνω από τον ρέφερι, την ώρα που ο Γερμανός εξέταζε το VAR έγινε viral και εκείνος μίλησε για τη ζωή του, αλλά και τη φάση στην «Opap Arena».

Αναλυτικά όσα είπε στον Σπορ ΦΜ 94.6:

«Είμαι Ελληνοτεξανός επιχειρηματίας και ΑΕΚτζής. Με πετύχατε όλοι στο γήπεδο. Of course, είμαστε μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής. Ο διαιτητής μας είχε φορτώσει εμάς τους ΑΕΚτζήδες με κάτι κίτρινες κάρτες, είχαμε παραπάνω έξαψη.

Είδαμε τον ρέφερι να πηγαίνει στο VAR, είπα κατέβαινε, γιατί ήταν κρίσιμη η φάση, έπρεπε να βάλουμε το 2-0. Έχω μακρύ μαλλί, μουσάκι, ακούω και λίγο μέταλ. Δένει το γλυκό. Είδα τη φάση στην Cosmote-TV. Του έκανε νόημα, είναι πέναλτι, δες το!

Πάει, το βλέπει. Πήγα αστραπή, σφαίρα, πάνω από το VAR, σε 2” κατέβηκα, κάτι πήρε το μάτι του. Θέλω να πιστεύω πως έπαιξα κάποιο ρόλο να πάρει τη σωστή απόφαση ο διαιτητής για το πέναλτι.

Έχουμε το ZMAK Pro Wrestling, όπως είναι το αμερικάνικο WWE. Με τον Πέτρο Πολυχρονίδη είμαστε φίλοι εδώ και δύο δεκαετίες. Είμαστε κουμπάροι. Το ZMAK το έχουμε κάνει και τηλεοπτικό! Θα ήθελαν οι διαιτητές της επαγγελματικής πάλης να σφύριζαν ποδόσφαιρο, εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Δεν είμαι υπέρ της βίας, απλά είμαι λίγο εκδηλωτικός. Δεν με έχει καλέσει κάποιος μέχρι τώρα στο τηλέφωνο. Πήγα στον διαιτητή με πολύ νόημα, ήταν body language. Ήταν μια ωραία κίνηση, ούτε να κοπανάμε τα τζάμια. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, να περνάμε καλά και να κερδίζει η ΑΕΚ».

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Διαδήλωση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη - «Ένας χρόνος γενοκτονίας - Να σταματήσουμε τη σφαγή»

Σε διαδήλωση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη καλούν αντιπολεμικές κινήσεις, φορείς και συνδικάτα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 01 Οκτωβρίου 2024