Τετάρτη 02 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Πήρε ο Γιαννάκης τα πρωταθλήματα του 2018 και του 2023 για την ΑΕΚ; Βλέπει τηλεόραση κάποιος Εισαγγελέας;

Πήρε ο Γιαννάκης τα πρωταθλήματα του 2018 και του 2023 για την ΑΕΚ; Βλέπει τηλεόραση κάποιος Εισαγγελέας;

Έγινε και αυτό σε ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση. Δημοσιογράφοι ομολόγησαν ο ένας μετά τον άλλο όσα έκανε ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος στο ποδόσφαιρο για λογαριασμό της ΑΕΚ του Μελισσανίδη. Ακούει κάποιος Εισαγγελέας;

Η αλήθεια είναι πως με το επίπεδο τόσο… χαμηλό, όλα τα περιμένεις. Ακόμη και έτσι όμως η φαντασία υπερπηδά κάποιες φορές την πραγματικότητα. Σαν και χθες βράδυ καλή ώρα, όταν σε τηλεοπτική εκπομπή του Open μια σειρά από δημοσιογράφους έκαναν το… μνημόσυνο του Γιαννάκη Παπαδόπουλου.

Παραιτήθηκε λέει, ο έξω-διοικητικός (!) σε μια παγκόσμια πρωτοτυπία που θα μπορούσε να το εξασφαλίσει μια θέση στο βιβλίο Γκίνες. Και βγήκαν οι ρεπόρτερ παγανιά για να αποτιμήσουν αυτή την εξέλιξη.

«Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είχε καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΑΕΚ το 2023. Είχε μεγάλη γνώση του παρασκηνίου. Το 60% του ποδοσφαίρου είναι αυτό που δεν βλέπουμε» είπε ο ένας από αυτούς. «Καθοριστικός ρόλος του Παπαδόπουλου ήταν το 2018, όταν εκλάπη το πρωτάθλημα του 2018 από τον ΠΑΟΚ και δόθηκε με απευθείας ανάθεση στην ΑΕΚ» είπε ένας άλλος.

«Ήταν κομβικός ο ρόλος του Γ. Παπαδόπουλου και για να αλλάξει η –προηγούμενη- διοίκηση στην ΕΠΟ. Ασχολούταν με άλλες ομάδες και άλλες κατηγορίες» πρόσθεσε ο τίτλος. Και ήταν και ένας που προσπάθησε να θυμίσει στους παραπάνω ότι η ΑΕΚ δεν ήταν μόνη της στην «εξυγίανση». «Το 50% της ΕΠΟ το είχε ο ΠΑΟΚ και το άλλο 50% η ΑΕΚ» έβαλε τη δική του πινελιά.

Τι να πω; Μπράβο στα παιδιά για την ειλικρίνεια τους, έστω κατόπιν εορτής.

Διότι από ότι φαίνεται όλοι γνωρίζουν διάφορα. Ένας τον ρόλο του παρασκηνίου, ο άλλος την δουλειά του «εξω-διοικητικού» για τον τίτλο του 2018 κλπ. Όλοι ξέρουν, εκτός από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ που προ τριετίας δεν μπόρεσε να βρει τρόπο να συνδέσει τον Γιαννάκη με τον «μέντορα» του, Δημήτρη Μελισσανίδη. Δεν τους προέκυπτε ότι έχει σχέση με την ΑΕΚ!
Και μιας και το χιούμορ αυτό είναι κομματάκι κρύο, ας συνεννοηθούμε.

Υπάρχει κάποιος Εισαγγελέας που να ενδιαφέρεται για το ποδόσφαιρο; Αν ναι, όσα ακούστηκαν δημόσια στην τηλεόραση από επαγγελματίες του χώρου, αποτελούν τουλάχιστον ενδείξεις για την λειτουργία της «Εγκληματικής Οργάνωσης» που καταγγέλλονταν ανοιχτά όλα τα προηγούμενα χρόνια;

Είναι λόγος για να ανοίξει επιτέλους μια έρευνα που θα δώσει τις απαραίτητες απαντήσεις για όσα έφερε η… «εξυγίανση» στο πάρκο Γουδή.

Κάποτε ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατηγορήθηκε για σύσταση μιας τέτοιας οργάνωσης, από ένα ολόκληρο βρώμικο σύστημα γιατί συναντήθηκε τυχαία στο Hilton με τον (τότε) πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή. Χθες που οι δημοσιογράφοι έλεγαν ότι «Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είχε καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΑΕΚ το 2023» ήταν απλά Δευτέρα βράδυ;

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Ιρακινοί απειλούν τις ΗΠΑ - Θα χτυπήσουμε τις βάσεις τους αν μετάσχουν σε απάντηση στο Ιράν

Οι Ιρακινές πολιτοφυλακές απείλησαν τις ΗΠΑ πως αν χτυπήσουν το Ιράν, οι βάσεις τους στο Ιράκ θα αποτελέσουν στόχο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 02 Οκτωβρίου 2024