Σκληρή κριτική του Σκόουλς: «Εδώ και δύο χρόνια η Γιουνάιτεντ είναι χωρίς προπονητή»
Δριμεία κριτική προς τον Έρικ Τεν Χαγκ άσκησε ο Πολ Σκόουλς σε δηλώσεις του.
Επίθεση στον Έρικ Τεν Χαγκ εξαπέλυσε ο Πολ Σκόουλς μέσω του «SuperSport» μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-0 από την Τότεναμ.
Ο Άγγλος πρώην ποδοσφαιριστής τόνισε πως οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν έχουν προπονητή εδώ και δύο χρόνια, ενώ σχολίασε αρνητικά και τις εμφανίσεις του Ματίας Ντε Λιχτ.
Οι δηλώσεις του Πολ Σκόουλς:
«Όταν φέρνεις παίκτες, περιμένεις να είναι πολύ καλύτεροι από αυτούς που έχεις ήδη. Δεν βλέπω να έρχονται παίκτες που έχουν μεγάλη διαφορά
Ο Ντε Λιχτ ήρθε για τον Μαγκουάιρ, ας πούμε, αλλά δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά εκεί. Δεν είναι μια αναβάθμιση σε σχέση με τον Μαγκουάιρ.
Δεν ξέρεις πώς θα παίξουν. Δεν ξέρεις πώς θα προσεγγίσουν τα παιχνίδια, αν θα χτυπήσουν στην αντεπίθεση ή θα καθίσουν πίσω ή αν θα προσπαθήσουν να έχουν όλη την κατοχή.
Δεν έχουμε ιδέα. Μοιάζουν με απροπόνητη ποδοσφαιρική ομάδα. Είμαστε δύο χρόνια και κάτι από την πρώτη εβδομάδα που ανέλαβε την Τότεναμ ο Ποστέκογλου, μάλλον ξέραμε τι έκανε η Τότεναμ και το κάνει μέχρι σήμερα.
Είμαστε δύο χρόνια και κάτι στη Γιουνάιτεντ και, όπως είπα, είναι μια ομάδα χωρίς προπονητή.
Οι παίκτες φαίνονταν νεκροί, κοιτούσαν σαν «δεν ξέρω τι να κάνω», δεν υπάρχει ενθουσιασμός για το παιχνίδι κι αυτό μπορεί να προέλθει μόνο από το γήπεδο της προπόνησης».
- Επίθεση στο Μόναχο: Μια μητέρα και η δίχρονη κόρη της υπέκυψαν στα τραύματά τους
- Τρόφιμα και κλιματική αλλαγή: Για νέα άνοδο τιμών το 2025 προειδοποιούν οι ειδικοί
- LIVE: Φιορεντίνα – Κόμο
- Γλυφάδα: Η σκοτεινή υπόθεση εξαφάνισης του 62χρονου
- Ο Έλον Μασκ απαντάει στην influencer που λέει ότι γέννησε το 13ο παιδί του κι αυτός δεν το αναγνωρίζει
- Παναθηναϊκός VS Ολυμπιακός: Η απόλυτη «μάχη» στο Κύπελλο, ο 12ος τελικός και τα ντέρμπι που έμειναν στην ιστορία (vids)