Μόλις λίγους μήνες κράτησε η συνεργασία της Λαμίας με τον Μαρίνο Σατσιά ο οποίος από το απόγευμα της Τρίτης αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την ομάδα.

Όσο για τον αντικαταστάτη του, αυτός θα είναι ο Λεωνίδας Βόκολος που όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στον πάγκο της Λαμίας.

Η ανακοίνωση της Λαμίας:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με κοινή συναίνεση, με τον προπονητή κ. Μαρίνο Σατσιά. Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στην ομάδα μας μέχρι σήμερα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Coach εις το επανιδείν!

Ευχαριστούμε επίσης τους άμεσους συνεργάτες του προπονητή, κ. Γιάννη Γράμμο και κ. Rumpf Michael Clemens για την συνεργασία και την προσφορά τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους!

Ο κ. Σατσιάς μετά τη λύση της συνεργασίας με την ομάδα μας προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Παπαϊωάννου για την ευκαιρία που μου έδωσε να έρθω να δουλέψω στην ομάδα. Θεωρώ ότι έδωσα πολλά και πήρα πολλά. Να ευχαριστήσω θερμά τον κόσμο για την αγάπη, τη στήριξη και τη συμπαράστασή του και εύχομαι οι δρόμοι μας να ξανασμίξουν. Μεγάλο επίσης ευχαριστώ στους κυρίους Γιάννη Συρογιάννη, Γιώργο Ζαγκανά και Σάκη Τσικνή για τη συνεργασία.”