Τρίτη 01 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Μίκαελ Σουμάχερ: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από 11 χρόνια;

Μίκαελ Σουμάχερ: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από 11 χρόνια;

Ο Μίκαελ Σουμάχερ εξακολουθεί να χρειάζεται ιατρική περίθαλψη όλο το εικοσιτετράωρο μετά το ατύχημα που είχε τον Δεκέμβριο του 2013 στις Άλπεις

Για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια ο σταρ της F1, Μίκαελ Σουμάχερ λέγεται ότι εμφανίστηκε δημόσια, αφού παρευρέθηκε στο γάμο της κόρης του Τζίνας.

Η 27χρονη παντρεύτηκε τον σύζυγό της Ιαν το περασμένο Σάββατο σε μια λαμπερή τελετή στη βίλα της οικογένειας στη Μαγιόρκα. Και τα μέσα ενημέρωσης στη Γερμανία ανέφεραν ότι ο θρύλος της Formula 1, ο Μίκαελ ήταν εκεί για να παρακολουθήσει την τελετή.

Ο Σουμάχερ εξακολουθεί να χρειάζεται ιατρική περίθαλψη όλο το εικοσιτετράωρο μετά το ατύχημα που είχε τον Δεκέμβριο του 2013 στις Άλπεις που του άλλαξε τη ζωή δραματικά. Ο άλλοτε πρωταθλητής της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, από την οποία είχε αποσυρθεί λίγους μήνες νωρίτερα, υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έπειτα από πρόσκρουση σε βράχο κατά τη διάρκεια σκι στο χειμερινό θέρετρο Μαριμπέλ.

Αν και επέζησε, ο επτά φορές πρωταθλητής της F1 πέρασε μήνες σε τεχνητό κώμα. Από τότε που του επετράπη να επιστρέψει στο οικογενειακό σπίτι στη λίμνη της Γενεύης τον Σεπτέμβριο του 2014, τον φροντίζουν η του σύζυγος του και μια ομάδα ιατρών.

Σύμφωνα με την Mirror, κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής ελήφθησαν όλα μέτρα για να διασφαλιστεί η ιδιωτικότητα του επτάκις πρωταθλητή της F1 καθώς όλοι οι καλεσμένοι φέρεται να έπρεπε να αφήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα στην πόρτα, ώστε να μην μπορεί κανείς να τραβήξει φωτογραφίες του 55χρονου Σουμάχερ.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ultima Hora της Μαγιόρκα ανέφερε ότι η τελετή διήρκεσε περίπου μισή ώρα και ότι οι νεόνυμφοι αντάλλαξαν όρκους γύρω στις 4 το απόγευμα. Η βίλα που φιλοξένησε την τελετή αγοράστηκε από τη σύζυγό του Σουμάχερ, Κορίνα, το 2017, η οποία λέγεται ότι πλήρωσε περίπου 27 εκατομμύρια λίρες για να αγοράσει το ακίνητο από τον Φλορεντίνο Πέρεθ, τον επί σειρά ετών πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο… σφυρί

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια του γερμανού πρώην πρωταθλητή της Formula 1, έχει πουλήσει μέρος της περιουσίας του Μίκαελ Σουμάχερ, για να μπορέσει να ανταποκριθεί στο υψηλό κόστος της θεραπείας.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων έχουν «αλλάξει χέρια» ένα σπίτι στη Λίμνη της Γενεύης, μια κατοικία στη Νορβηγία, ένα ιδιωτικό αεροσκάφος, μια πολυτελής Ferrari, καθώς και μια συλλογή 8 πανάκριβων ρολογιών του «Σούμι».

Όπως είχε αναφέρει η σύζυγός του, Κορίνα σε ντοκιμαντέρ του Netflix το 2021, η οικογένειά του προσπαθεί να συνεχίσουν τη ζωή τους «όλοι μαζί».

«Ζούμε μαζί στο σπίτι. Κάνουμε τη θεραπεία. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αισθανθεί ο Μίκαελ καλύτερα, και να είναι άνετος. Και για να νιώθει ότι είναι η οικογένειά μας, αυτό το δεσμό. Ό,τι και να γίνει, θα κάνω τα πάντα που μπορώ. Όλοι θα το κάνουμε. Και θα συνεχίσουμε τις ζωές μας» είχε τονίσει.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Ισραήλ: Σε δύο κύματα, με 200 πυραύλους, η ιρανική επίθεση – Οι περισσότεροι αναχαιτίστηκαν – Το 80% βρήκε τον στόχο, λέει το Ιράν

Πηγές προσκείμενες στον συριακό στρατό ανέφεραν στο πρακτορείο Reuters ότι η αντιαεροπορική άμυνα του Ισραήλ κατέρριψε δεκάδες πυραύλους που πέρασαν πάνω από το συριακό έδαφος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 01 Οκτωβρίου 2024