Τους τελευταίους μήνες η σχέση της Έλενας Τοπαλίδου με τον Νίκο Κουρή περνάει εμφανώς κρίση. Οι δύο τους παντρεύτηκαν πριν λίγους μήνες μετά από 18 χρόνια κοινής ζωής, ενώ έχουν αποκτήσει και έναν γιο, αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα του On Time o Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου βρίσκονται σε διάσταση τους τελευταίους 5 μήνες.

Ανάρτηση της Έλενας Τοπαλίδου

Η μεταβατική αυτή φάση δεν αφορά μόνο την κοινή ζωή του ζευγαριού, αλλά και την εξωτερική εμφάνιση της χορεύτριας. Σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα κοινωνικά δίκτυα, η χορεύτρια έχει κόψει κοντά τα μαλλιά της σε στυλ «garçon cut» και τα έχει βάψει σε ανοιχτή ginger απόχρωση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανανέωση στα μαλλιά έγινε για τις ανάγκες μιας νέας ταινίας που θα συμμετέχει.

Η ανάρτηση της Έλενας Τοπαλίδου

Η Έλενα Τοπαλίδου τοποθετήθηκε πρόσφατα όσον αφορά το «unfollow» του Νίκου Κουρή.

Συγκεκριμένα, στις 17 Σεπτεμβρίου, η Έλενα Τοπαλίδου απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων που την εντόπισαν στο αεροδρόμιο, για το «unfollow» που της έκανε ο σύζυγός της Νίκος Κουρής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά τα δημοσιεύματα που υποστήριζαν πως το ζευγάρι έχει χωρίσει.

Η καλλιτέχνιδα ανέφερε τα εξής: «Κοιτάξτε. Θα μου βρείτε την πιο ωραία λέξη, ελληνική για τα «unfollow» και τότε θα σας απαντήσω. Θα μου βρείτε την πιο ωραία ελληνική λέξη για το «unfollow» και τότε θα απαντήσω. Γεια σας, να είστε καλά. Καθόλου δε σκοτώνει τίποτα τον έρωτα. Αντίο σας… Φτάνει τώρα, είναι πολύ ωραία όλα αυτά. Τελειώσαμε. Άντε».