Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Formula 1: Η απιστία και το ερωτικό τρίγωνο – Ποια είναι η όμορφη φοιτήτρια που «ξεσήκωσε» τους πιλότους

Formula 1: Η απιστία και το ερωτικό τρίγωνο – Ποια είναι η όμορφη φοιτήτρια που «ξεσήκωσε» τους πιλότους

Πώς ο «ζωηρός» οδηγός της Formula 1 και πρώην της καλλονής φοιτήτριας Νομικής, Εστέλ Όγκιλβι, πλήρωσε ακριβά την απιστία

Είναι έξυπνη, είναι όμορφη, σπουδαγμένη και… της αρέσει η ταχύτητα. Μάλιστα, δεν μπορούσε να μην είναι λάτρης της τελευταίας, αφού έχει την τάση να βρίσκει τον έρωτα στους πιλότους της Formula 1. Ο λόγος για την εντυπωσιακή 22χρονη φοιτήτρια Νομικής, Εστέλ Όγκιλβι, που μετά τον… άπιστο Όλιβερ Μπέρμαν, έκανε σχέση με τον αντίπαλό του, Φράνκο Κολαπίντο.

Η νεαρή Εστέλ που βρίσκεται στο επίκεντρο του πιο πρόσφατου ερωτικού τριγώνου στο γκριντ, παρακολούθησε από κοντά αρκετούς αγώνες της Formula 2 πέρσι, ενώ φέτος έδωσε το «παρών» και στο grand prix στην Τζέντα, όπου παρευρέθηκε ως η κοπέλα του Όλιβερ Μπέρμαν.

Formula 1: Νέα κόντρα για τον Όλιβερ Μπέρμαν-Φράνκο Κολαπίντο και εκτός πίστας

Ο 19χρονος είχε αντικαταστήσει σε εκείνο τον αγώνα τον Κάρλος Σάινθ της Ferrari και η Εστέλ, ως κοπέλα του, έκανε ταξίδι μέχρι τη Σαουδική Αραβία για να βρεθεί στο πλευρό του. Ο Βρετανός τα είχε πάει εξαιρετικά στον αγώνα εκείνο, καθώς τερμάτισε στην 7η θέση.

Ωστόσο, παρότι ότι για το ζευγάρι όλα έδειχναν να είναι ρόδινα, λίγους μήνες αργότερα ο Όλιβερ και η Εστέλ έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram, δείγμα ότι κάτι είχε «σπάσει» στη μεταξύ τους σχέση. Μάλιστα, μετά την ανακοίνωση πως ο Μπέρμαν θα είναι ο οδηγός της Haas για το 2025, η 22χρονη έπαψε να ακολουθεί τον λογαριασμό και της αμερικανικής ομάδας.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο 19χρονος ήταν πολύ ζωηρός και εκτός πίστας, αφού δεν της ήταν πιστός και πώς αυτή ήταν η αιτία του χωρισμού τους.

Ωστόσο, εκείνη δεν απέσυρε το ενδιαφέρον της και από τη Formula 1, αφού τον χωρισμό της τον Ιούλιο, ακολούθησε μια νέα σχέση στα τέλη του καλοκαιριού -και πάλι εντός grid. Ο λόγος για τον Φράνκο Κολαπίντο.

Η εντυπωσιακή ξανθιά είναι πλέον σε σχέση με τον 21χρονο Αργεντινό, ο οποίος αντικατέστησε τον Λόγκαν Σάρτζεντ στο κόκπιτ της Williams στο γκραν πρι της Μόντσα και στους τρεις αγώνες που έχει λάβει μέρος (ακολούθησαν το Αζερμπαϊτζάν και η Σιγκαπούρη), τα έχει πάει εξαιρετικά – τηρουμένων των αναλογιών.

Ίσως στις επιδόσεις του να έπαιξε ρόλο και η Όγκιλβι, η οποία φαίνεται να… ενέπνευσε και τον Μπέρμαν για να βγάλει το ταλέντο του. Το μόνο σίγουρο σε όλο αυτό το «τρίγωνο», είναι ότι του χρόνου που ο Βρετανός θα είναι μόνιμος αντίπαλος του Αργεντινού στις πίστες, θα έχουμε κάτι σαν… τα Φόκλαντς της F1.

Only in

Άνδρας μαχαιρώνει αδέσποτα στο κέντρο του Βόλου – Βίντεο ντοκουμέντο

Ο άνδρας με την κουκούλα που φαίνεται στο βίντεο ταυτοποιήθηκε από τις αρχές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2024