Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Κέιτ Μίντλετον: Επιστρέφει στα βασιλικά της καθήκοντα η πριγκίπισσα της Ουαλίας

Κέιτ Μίντλετον: Επιστρέφει στα βασιλικά της καθήκοντα η πριγκίπισσα της Ουαλίας

Η Κέιτ Μίντλετον επιστρέφει στα βασιλικά της καθήκοντα για μιαν ιδιαίτερη και άκρως συγκινητική συνάντηση με μια 16χρονη εκκολαπτόμενη φωτογράφο, η οποία δίνει μάχη με έναν σπάνιο και επιθετικό όγκο

Η Κέιτ Μίντλετον φωτογραφήθηκε την πρώτη φορά που άσκησε τα βασιλικά της καθήκοντα από τότε που αποκάλυψε ότι έχει ολοκληρώσει τη θεραπεία της για τον καρκίνο.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ, συνάντησαν την εκκολαπτόμενη φωτογράφο Liz Roboyna, 16 ετών, η οποία δίνει μάχη με έναν σπάνιο και επιθετικό όγκο.

Η εν λόγω συνάντηση ήταν βέβαιο ότι θα είναι πολύ ιδιαίτερη για την πριγκίπισσα της Ουαλίας, καθώς διατηρεί έντονο πάθος και για το χόμπι της φωτογραφίας.

Εικόνες από τη συνάντηση δείχνουν την Κέιτ Μίντλετον, που φορούσε ένα μπορντό φόρεμα, να αγκαλιάζει τη Liz και να ποζάρει με την οικογένειά της για μια ομαδική φωτογραφία

Η Liz προσπαθεί να αποκτήσει όσο το δυνατόν περισσότερη εμπειρία γύρω από την τέχνη της φωτογραφίας και προσκλήθηκε να παραστεί σε μιαν επίσημη εκδήλωση στο Κάστρο του Ουίνδσορ. Προσκλήθηκε από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ προκειμένου να φωτογραφίσει του παρευρισκόμενους.

Ενθουσιασμός για την επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον

«Χαίρομαι που συναντιέμαι με τη Liz στο Ουίνδσορ σήμερα. Πρόκειται για μια ταλαντούχα νέα φωτογράφο, της οποίας η δημιουργικότητα και η δύναμη μας έχουν εμπνεύσει και τους δυο. Σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες τις φωτογραφίες και την ιστορία σου μαζί μας. Γουίλιαμ & Κέιτ», αναφέρεται στη λεζάντα της ανάρτησης που κοινοποιήθηκε στον λογαριασμό του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας στο Instagram.

Οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας ήταν ενθουσιασμένοι που είδαν ξανά την Κέιτ δημοσίως, με έναν εξ αυτών να γράφει: «Είναι τόσο υπέροχο να βλέπουμε την πριγκίπισσά μας ξανά σε δημόσιες εκδηλώσεις».

Only in

Άνδρας μαχαιρώνει αδέσποτα στο κέντρο του Βόλου – Βίντεο ντοκουμέντο

Ο άνδρας με την κουκούλα που φαίνεται στο βίντεο ταυτοποιήθηκε από τις αρχές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2024