Ο Έλτον Τζον δήλωσε ευγνώμων για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει αλλά και για την αγάπη που έχει λάβει από τους θαυμαστές του, μιλώντας για τα πολλά προβλήματα υγείας που έχει αντιμετωπίσει μέσα στα χρόνια.

Την Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, ο 77χρονος τραγουδοποιός εκφώνησε μια συγκινητική ομιλία καθώς παρευρέθηκε στην πρεμιέρα του «Elton John: Never Too Late» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης, συνοδευόμενος από τον σύζυγό του Ντέιβιντ Φέρνις και τον R.J. Cutler, ο οποίος συν-σκηνοθέτησε το ντοκιμαντέρ.

«Βρήκα την απόλυτη ευτυχία»

Μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ, ο Τζον αναφέρθηκε στην υγεία του, λέγοντας: «Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, δεν έχουν μείνει πολλά από εμένα. Δεν έχω αμυγδαλές, αδενοειδή ή σκωληκοειδή απόφυση. Δεν έχω προστάτη».

«Δεν έχω δεξί ισχίο ή αριστερό γόνατο ή δεξί γόνατο. Στην πραγματικότητα, το μόνο πράγμα που μου έχει απομείνει είναι το αριστερό μου ισχίο. Αλλά είμαι ακόμα εδώ. Και δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω [αρκετά], είστε οι άνθρωποι που με δημιούργησαν. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ντέιβιντ και τον Zachary και τον Elijah που με έκαναν τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στον κόσμο», συνέχισε το μουσικό είδωλο, αναφερόμενος στον σύντροφό του και τους δύο γιους τους.

View this post on Instagram

A post shared by People Magazine (@people)

Ο Τζον και ο Φέρνις – οι οποίοι σύναψαν σύμφωνο συμβίωσης τον Δεκέμβριο του 2005 και ενώθηκαν επίσημα με τα δεσμά του γάμου εννέα χρόνια αργότερα, όταν ο γάμος μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου έγινε νόμιμος στο Ηνωμένο Βασίλειο – καλωσόρισαν τον μεγαλύτερο γιο τους, Zachary, 13 ετών, το 2010 μέσω παρένθετης μητέρας. Το 2013, καλωσόρισαν τον γιο τους Elijah, 11 ετών, στην οικογένεια μέσω της ίδιας παρένθετης μητέρας.

Ο Τζον δήλωσε για την οικογένειά του στην εκδήλωση της Τρίτης: «Βρήκα την πλήρη και απόλυτη ευτυχία και ευδαιμονία όταν γνώρισα τον Ντέιβιντ και όταν απέκτησα τα παιδιά μου, τα παιδιά μας. Και αυτό με ικανοποίησε τόσο πολύ. Ποτέ δεν έχω ξανανιώσει τόση ευτυχία όσο τώρα».

«Όπως γνωρίζετε, αποφάσισα να σταματήσω τις περιοδείες γιατί είμαι 77 ετών, έχω κάνει τα πάντα(…) Τα κατάφερα. Ήμουν εκεί και τα κατάφερα», πρόσθεσε ο Τζον σχετικά με την απόφασή του να αποσυρθεί από τις περιοδείες.

*Με πληροφορίες από: People