Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
R. Kelly: «Δεν θα πάω τον γιο μου στη φυλακή για να γνωρίσει τον παππού του» λέει η κόρη του

R. Kelly: «Δεν θα πάω τον γιο μου στη φυλακή για να γνωρίσει τον παππού του» λέει η κόρη του

Η Joanne Kelly μιλά για τα δεινά που της προκάλεσε ο πατέρας της, R. Kelly, ο οποίος έχει καταδικαστεί για σεξουαλικά εγκλήματα, σε ένα επερχόμενο ντοκιμαντέρ.

Σε ένα τρέιλερ για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ «R Kelly’s Karma: A Daughter’s Journey», η Joanne Kelly διηγείται το πώς οι καταδίκες του πατέρα της για πολλαπλά σεξουαλικά εγκλήματα «άλλαξαν ολόκληρη τη ζωή της», καθώς μιλάει για τη ρήξη μεταξύ τους.

«Κανείς δεν θέλει να είναι το παιδί ενός πατέρα που κάνει κακό σε γυναίκες και παιδιά», λέει η 26χρονη Joanne στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου. «Ξέρει ακριβώς γιατί δεν μπορούμε να έχουμε τη σχέση που θα θέλαμε να έχουμε μαζί του».

«Δεν ήθελα καν να πιστέψω ότι συνέβη»

Η κόρη του Kelly, η οποία φαίνεται να είναι έγκυος στο βίντεο κλιπ, συγκινείται αργότερα στο τρέιλερ καθώς αναλογίζεται τον τρόπο με τον οποίο έβλεπε τον πατέρα της.

«Ήταν τα πάντα για μένα», λέει για τον 57χρονο Kelly κλαίγοντας. «Για πολύ καιρό, δεν ήθελα καν να πιστέψω ότι συνέβη», αναφέρει.

«Πραγματικά νιώθω ότι αυτό το ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου άλλαξε εντελώς ολόκληρη τη ζωή μου», προσθέτει αργότερα αναφερόμενη στην καταδίκη του Kelly ενώ όσον αφορά το μελλοντικό της παιδί δήλωσε: «Αν ο γιος μου κάνει ερωτήσεις, θα είμαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται. Και δεν θα πάω τον γιο μου στη φυλακή για να γνωρίσει τον παππού του».

Η πρώην σύζυγος του Kelly και μητέρα της Joanne κάνει επίσης την εμφάνισή της στο τρέιλερ.

«Επειδή δεν είσαι καλός σύζυγος, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να είσαι καλός πατέρας. [Αλλά] ούτε καν προσπάθησε», λέει η 50χρονη Drea για τον Kelly. «Εμένα, ότι ήταν να μου κάνει, μου το έκανε. Αλλά δεν χρειαζόταν να το κάνει στα παιδιά μου».

Τα αδέλφια της Joanne, Jaah Kelly και Robert Kelly Jr., μιλούν επίσης στο ντοκιμαντέρ σε «ωμές, συναισθηματικές συνεντεύξεις», ενώ «η ταινία αποκαλύπτει τη σκοτεινή πραγματικότητα του να ζεις στη σκιά μιας από τις πιο διαβόητες προσωπικότητες της μουσικής», σύμφωνα με τη σύνοψη.

Η υπόθεση

Τον Φεβρουάριο του 2023, ο σεσημασμένος τραγουδιστής/τραγουδοποιός της R&B και καταδικασμένος για σεξουαλικά εγκλήματα, σύμφωνα με πολλαπλές αναφορές εκείνη την εποχή, καταδικάστηκε σε 20ετή φυλάκιση με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας και της αποπλάνησης ανηλίκων.

Μετά τη σύλληψη του Kelly το 2019, οι εισαγγελείς ανέφεραν στο κατηγορητήριο που εξέδωσαν ότι ο ίδιος και η ομάδα του – αποτελούμενη από τους μάνατζερ, τους σωματοφύλακες και τους βοηθούς του – «ταξίδευαν σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και στο εξωτερικό για να εμφανιστούν σε συναυλιακούς χώρους … και να στρατολογήσουν γυναίκες και κορίτσια για να συμμετάσχουν σε παράνομη σεξουαλική δραστηριότητα με τον Kelly» ήδη από το 1999.

Ο Kelly παραμένει κρατούμενος στο Μητροπολιτικό Σωφρονιστικό Κέντρο του Σικάγο.

*Mε πληροφορίες από: People

Only in

Άνδρας μαχαιρώνει αδέσποτα στο κέντρο του Βόλου – Βίντεο ντοκουμέντο

Ο άνδρας με την κουκούλα που φαίνεται στο βίντεο ταυτοποιήθηκε από τις αρχές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2024