Στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Better Man», ο 50χρονος σταρ της ποπ, Ρόμπι Γουίλιαμς, απεικονίζεται ως μαϊμού, με τον ηθοποιό Τζόνο Ντέιβις να ενσαρκώνει τον χαρακτήρα του στην ταινία του σκηνοθέτη Μάικλ Γκρέισι.

Ο 32χρονος Ντέιβις πραγματοποίησε το motion-capture που απαιτείται για το ρόλο και έδωσε τη φωνή του στον χαρακτήρα, ενώ ο ίδιος ο Ρόμπι Γουίλιαμς τραγουδάει στο επερχόμενο μιούζικαλ.

«Θα επενδύσεις συναισθηματικά σε αυτό το μαϊμουδάκι»

Το Better Man είναι «βασισμένο στην αληθινή ιστορία της ραγδαίας ανόδου, της δραματικής πτώσης και της αξιοσημείωτης ανάστασης του Βρετανού σούπερ σταρ της ποπ Ρόμπι Γουίλιαμς, ενός από τους μεγαλύτερους διασκεδαστές όλων των εποχών», αναφέρεται στη σύνοψη.

« [H ταινία] παρουσιάζει τη διαδρομή του Ρόμπι Γουίλιαμς από την παιδική του ηλικία, ως το νεότερο μέλος του κορυφαίου boyband Take That, μέχρι τα απαράμιλλα επιτεύγματά του ως σόλο καλλιτέχνης που σπάει ρεκόρ – ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει τις προκλήσεις που μπορεί να φέρει η τεράστια φήμη και επιτυχία».

«Το να βλέπει τον εαυτό του ως μια μαιμού που δίνει ρεσιτάλ δεν ήταν μόνο όσο ήταν διάσημος – ήταν όλη του η ζωή», δήλωσε ο σκηνοθέτης Gracey στο Vanity Fair για την απόφαση να απεικονίσει τον Ρόμπι Γουίλιαμς ως πίθηκο σε συνέντευξή του τον Αύγουστο, λίγο μετά την πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Telluride.

«Έδινε πάντα μια παράσταση στο Stoke [της γενέτειράς του] για τα άλλα παιδιά, στο σπίτι για τους γονείς του. Και αυτό το έκανε τόσο σημαντικό για μένα, γιατί έλεγα: Θα ερωτευτείς αυτόν τον χαρακτήρα, αυτή τη μικρή μαϊμού. Και θα επενδύσεις συναισθηματικά σε αυτό το μαϊμουδάκι. Εφόσον ορίσετε αυτό το συμβόλαιο στην αρχή της ταινίας, είστε μέσα και θα ακολουθήσετε αυτό το μαϊμουδάκι σε όλο το ταξίδι».

*Με πληροφορίες από: People