Μετά τη sold-out συναυλία της στο Principality Stadium του Κάρντιφ, στις 18 Ιουνίου, η Τέιλορ Σουίφτ έκανε μια γενναιόδωρη δωρεά σε τοπική τράπεζα τροφίμων, επιτρέποντας στην οργάνωση να αγοράσει τρόφιμα για 925 ανθρώπους γεμίζοντας σχεδόν δύο φορτηγά.

Mε αυτή την κίνησ, η Τέιλορ Σουίφτ συνέχισε την φιλανθρωπική της παράδοση να στηρίζει τράπεζες τροφίμων σε κάθε πόλη που επισκέπτεται κατά τη διάρκεια της περιοδείας «Eras Tour».

Απίστευτα ευγνώμονες στην τραγουδίστρια

Η διευθύνουσα σύμβουλος της τράπεζας τροφίμων του Κάρντιφ, Rachel Biggs δήλωσε ότι είναι απίστευτα ευγνώμονες στην Τέιλορ Σουίφτ «για το φως της δημοσιότητας στο παγκόσμιο ζήτημα της φτώχειας».

«Όλο και περισσότεροι άνθρωποι απευθύνονται σε εμάς, ενώ ένας αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων χρειάζεται την υποστήριξή μας για πρώτη φορά», σημείωσε, τονίζοντας ότι φέτος η φιλανθρωπική οργάνωση αγόρασε υπερδιπλάσια ποσότητα φαγητού σε σύγκριση με πέρυσι.

Το ευχαριστώ στην Τέιλορ Σουίφτ

Η Cardiff Foodbank ευχαρίστησε την πολυβραβευμένη καλλιτέχνιδα με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας ότι η δωρεά ήταν «πέρα από τα πιο τρελά τους όνειρα».

Επίσης συμφώνησε με την ομάδα της Τέιλορ Σουίφτ να μην μιλήσουν για το «γενναιόδωρο» ποσό που δόθηκε, αλλά είπε ότι «αυτό ήταν μία τεράστια βοήθεια».

Η κ. Biggs ανέφερε επίσης, σύμφωνα με το BBC, ότι η ομάδα της τραγουδίστριας μετέφερε τις «προσωπικές της ευχαριστίες για το έργο όλων όσων εργάζονται στην Cardiff Foodbank».