Τετάρτη 02 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει: Η 16χρονη κόρη της Νικόλ Κίντμαν εντυπωσίασε στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει: Η 16χρονη κόρη της Νικόλ Κίντμαν εντυπωσίασε στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Η 16χρονη Σάντεϊ Ρόουζ Κίντμαν Έρμπαν έκλεψε τις εντυπώσεις στην παρθενική της εμφάνιση στις πασαρέλες στο Παρίσι.

Στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, οι συλλογές για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025 δεν μας χάρισαν πολλές αξέχαστες στιγμές με πρωταγωνιστές celebrities. Ωστόσο, κάποια επίθετα ξεχώρισαν, όπως αυτό της Κίντμαν.

Παρά την επιστροφή της Μπέλα Χαντίντ στην πασαρέλα μετά από δύο χρόνια στην επίδειξη του Saint Laurent και την παρουσία του Χάρι Στάιλς στη front row του Valentino, και ενώ η Κάιλι Τζένερ δεν παραβρέθηκε στο show του Balmain, παρά τo ειδικά σχεδιασμένo με το πρόσωπό της μαύρο φόρεμα LBD από τον Ολιβιέ Ρουστέινγκ, το show Miu Miu ήταν εκείνο με τις πιο ενδιαφέρουσες και λαμπερές παρουσίες.

Το cast μοντέλων ξεχώρισε καθώς περιλάμβανε ανατρεπτικά ονόματα όπως η Αλέξα Τσανγκ, η Little Simz, η Χίλαρι Σουάνγκ και ο Γουίλεμ Νταφόε ο οποίος και έκλεισε το show.

Η 16χρονη Σάντεϊ Ρόουζ Κίντμαν Έρμπαν, κόρη της Νικόλ Κίντμαν και του Κιθ Έρμπαν, άνοιξε την επίδειξη κάνοντας το ντεμπούτο της στο runway. Μόλις πριν από λίγους μήνες, είχε κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο πλευρό της μητέρας της, κατά την απονομή του AFI Life Achievement Award. «Οι κόρες μου δεν είχαν έρθει ποτέ μαζί μου σε κόκκινο χαλί – απόψε ήταν η πρώτη τους βραδιά», δήλωσε η Κίντμαν στους δημοσιογράφους.

View this post on Instagram

A post shared by Miu Miu (@miumiu)

Η Miu Miu είναι γνωστή για τις ανατρεπτικές επιλογές casting. Στην προηγούμενη επίδειξη φθινοπώρου 2024 συμμετείχαν οι Κριστίν Σκοτ Τόμας και Λούθερ Φορντ από το «The Crown», ενώ η Δρ. Κιν Χουιλάν, μια συνταξιούχος γιατρός, περπάτησε με Prada παλτό.

Η Mrs. Prada φαίνεται να έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση στους κληρονόμους διασημοτήτων, όπως οι Έσθερ ΜακΓκρέγκορ, Ζάγια Γουέιντ και Έλα Έμχοφ. Ήταν η Miu Miu που πρώτα προσκάλεσε τη Λίλα Μος σε επίδειξη μόδας, μόλις λίγες ημέρες μετά τα 18α γενέθλιά της, όταν η κόρη της Κέιτ Μος άνοιξε και έκλεισε την παρουσίαση άνοιξη 2021 στη Μιλάνο.

View this post on Instagram

A post shared by Miu Miu (@miumiu)

Τι μπορεί να προμηνύει αυτό για την καριέρα της νεαρής Σάντεϊ Ρόουζ Κίντμαν Έρμπαν ως μοντέλο; Ενδεχομένως ότι την επόμενη σεζόν, είναι πολύ πιθανό να τη δούμε σε περισσότερα shows.

* Πηγή: Grace

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Τροποποιήσεις και διακοπές εμπορικών πτήσεων μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ

Πέντε αεροπορικές εταιρείες ανακοίνωσαν αλλαγές «για την ασφάλεια των επιβατών» - Τα πληρώματα επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές για να αποφύγουν την κλιμακούμενη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 02 Οκτωβρίου 2024