Το φθινόπωρο έχει επιτέλους φτάσει, αποτελώντας την ιδανική εποχή για ατελείωτο binge-watching, μαραθώνιους σειρών και ταινιών στην τηλεόραση. Φτιάξτε το αγαπημένο σας ζεστό ρόφημα, πάρτε τα απαραίτητα σνακ και καθίστε αναπαυτικά στο καναπέ σας. Οι σειρές της φετινής φθινοπωρινής σεζόν είναι πολλές, δυνατές και γεμάτες ανατροπές. Διάσημοι πρωταγωνιστές και συναρπαστικές αφηγήσεις έρχονται σε online streaming πλατφόρμες όπως το Disney+, το Netflix, το Apple TV αλλά και το Hulu.

Disney+

Agatha All Along

Έχετε περπατήσει στον Δρόμο των Μαγισσών; Η Κάθριν Χαν επιστρέφει ως η διαβόητη Agatha Harkness, αυτήν την φορά όμως την βλέπουμε αποδυναμωμένη και καθηλωμένη. Ένας γκοθ έφηβος όμως, την βοηθά να θυμηθεί και τότε ξεκινά το ταξίδι για τον θρυλικό Δρόμο των Μαγισσών.

Μαζί με την νεοσύστατη σύναξή της, θα κληθεί να περάσει μια σειρά από μαγικές δοκιμασίες, που αν τις επιβιώσει, θα λάβει στο τέλος της ακριβώς… ό,τι της λείπει. Ο Δρόμος δεν θα είναι εύκολος, όμως πίσω δεν μπορεί να γυρίσει.

Netflix

Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story

Μετά το καθηλωτικό «Dahmer – Τέρας: Η ιστορία του Τζέφρι Ντάμερ», το ανατρεπτικό δίδυμο Ράιαν Μέρφι – Ίαν Μπρέναν επιστρέφει με μια νέα ιστορία αληθινών εγκλημάτων. Στο επίκεντρο της σειράς έρχονται τα αδέλφια Λάιλ και Έρικ Μενέντεζ, οι οποίοι δολοφόνησαν τους γονείς τους στο σπίτι τους στο Μπέβερλι Χιλς.

Η εισαγγελία υποστήριξε ότι ήθελαν να κληρονομήσουν την μεγάλη οικονομική περιουσία, τα αδέλφια όμως ισχυρίζονται μέχρι και σήμερα, που εκτίουν τις ισόβιες ποινές τους, ότι όλα έγιναν εξαιτίας του φόβου τους για μια ολόκληρη ζωή σωματικής, συναισθηματικής και σεξουαλικής κακοποίησης από τους γονείς τους.

Apple TV

Disclaimer

Ευθύς εξαρχής το cast του «Disclaimer» συναρπάζει: Η μοναδική Κέιτ Μπλάνσετ μαζί με τους Σάσα Μπάρον Κοέν, Κέβιν Κλάιν, Λέσλι Μάνβιλ και Κόντι Σμιτ Μακ-Φι φέρνουν νέα ζωή στο μυθιστόρημα της Ρενέ Νάιτ.

Μια δημοσιογράφος χτίζει την καριέρα της στην αποκάλυψη των παραβάσεων άλλων όταν ξαφνικά ανακαλύπτει ότι αποτελεί την πρωταγωνίστρια σε ένα βιβλίο που απειλεί να εκθέσει το μακροχρόνιο μυστικό της.

Hulu

La Máquina

Η σειρά έξι επεισοδίων «La Máquina» πρόκειται για την πρώτη ισπανόφωνη πρωτότυπη σειρά του Hulu και πραγματεύεται την ιστορία δύο φίλων, που επιχειρούν να ανέβουν παραπάνω στην σκάλα της επιτυχίας με έναν αγώνα πυγμαχίας υψηλού προφίλ.

Δώδεκα εβδομάδες έχει στην διάθεσή του ο πεπειραμένος μποξέρ για να προετοιμαστεί και να προσπαθήσει ακόμα μια φορά για τον πολυπόθητο τίτλο. Εκείνος όμως και ο μάνατζέρ του θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια σκοτεινή δύναμη.