Η TCL, μία από τις κορυφαίες εταιρείες ηλεκτρονικών προϊόντων παγκοσμίως, συνεχίζει να ξεχωρίζει στον τομέα των τηλεοράσεων και της οικιακής τεχνολογίας, αποσπώντας φέτος δύο σημαντικές διακρίσεις στα Red Dot Awards και τρία βραβεία EISA. Αυτά τα βραβεία επιβεβαιώνουν την δέσμευση της TCL να καινοτομεί και να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας που βελτιώνουν την καθημερινότητα των καταναλωτών.

Η εταιρεία κέρδισε τα βραβεία Red Dot για τον εξαιρετικό σχεδιασμό των μοντέλων τηλεοράσεων TCL 115X955 MAX, TCL C65 & P75 Series και των soundbars TCL S5 & S4 Series. Τα Red Dot Awards αποτελούν έναν από τους πιο καταξιωμένους θεσμούς στον τομέα του βιομηχανικού σχεδιασμού, επιβραβεύοντας την καινοτομία και την αισθητική αριστεία.

Η τηλεόραση TCL 115X955 MAX εντυπωσιάζει με την κορυφαία ποιότητα εικόνας που προσφέρει μέσω της τεχνολογίας Mini LED, η οποία εξασφαλίζει βαθύτερο μαύρο, έντονες αντιθέσεις και φωτεινότητα που ξεπερνά κάθε προσδοκία. Το συγκεκριμένο μοντέλο ξεχωρίζει επίσης για το μέγεθος της οθόνης του, προσφέροντας κινηματογραφική εμπειρία θέασης μέσα στο σπίτι.

Τα μοντέλα TCL C65 & P75 Series είναι γνωστά για τον συνδυασμό της προσιτής τιμής με προηγμένες τεχνολογίες εικόνας, όπως 4K HDR και Dolby Vision, κάνοντάς τα ιδανικά για καθημερινή ψυχαγωγία.

Παράλληλα, τα soundbars TCL S5 & S4 Series έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν υψηλής ποιότητας ήχο με τεχνολογία Dolby Atmos, που δημιουργεί ένα καθηλωτικό ηχητικό περιβάλλον, ενισχύοντας κάθε σκηνή με πλούσιο, πολυδιάστατο ήχο.

Παράλληλα, η TCL απέσπασε τρία βραβεία EISA για τα προϊόντα της, με το μοντέλο τηλεόρασης TCL 115X955 να κερδίζει στην κατηγορία «Statement TV», το TCL 75C855 ως «Home Theater Mini LED TV» και το TCL 55C765 ως «Gaming TV». Τα βραβεία EISA αποτελούν μια διεθνώς αναγνωρισμένη διάκριση στον τομέα της τεχνολογίας ήχου και εικόνας.

Το μοντέλο διακρίνεται για την εξαιρετική απόδοση της τεχνολογίας Mini LED, προσφέροντας εξαιρετικά επίπεδα αντίθεσης και φωτεινότητας, ενώ υποστηρίζει Dolby Vision IQ και HDR10+, για απόλυτη ακρίβεια εικόνας.

Το TCL 55C765 ξεχωρίζει για τα 120Hz refresh rate και την υποστήριξη τεχνολογιών AMD FreeSync και VRR, κάνοντάς το ιδανικό για gaming, με ομαλή και γρήγορη απόκριση σε κάθε σκηνή.

Ο Stefan Streit, CMO της TCL Europe, σχολίασε: «Η δέσμευσή μας να προσφέρουμε προσιτά προϊόντα υψηλής ποιότητας επιβεβαιώνεται μέσα από αυτές τις διακρίσεις. Η καινοτομία μας οδηγεί να ξεπερνάμε τα όρια της τεχνολογίας και του σχεδιασμού, προσφέροντας προϊόντα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των καταναλωτών μας.»

Με την ισχυρή αυτή παρουσία στα διεθνή βραβεία, η TCL αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι παραμένει στην αιχμή της τεχνολογικής καινοτομίας, προσφέροντας προϊόντα που ενσωματώνουν τη σύγχρονη αισθητική με την απόλυτη λειτουργικότητα.

Στην Ελλάδα, τις λευκές συσκευές και τηλεοράσεις TCL διανέμει ο Όμιλος Globalsat, μέσω του δικτύου καταστημάτων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, καθώς και μέσω των ηλεκτρονικών καταστημάτων που συνεργάζεται, δίνοντας τη δυνατότητα στους Έλληνες καταναλωτές να αποκτήσουν πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος της προϊοντικής γκάμας της εταιρείας. Τα προϊόντα TCL είναι διαθέσιμα στους επαγγελματίες μέσω της νέας πλατφόρμας Globalsat Group – B2B eshop, αλλά και στο καταναλωτικό κοινό μέσω του eshop.globalsat.gr.