Τετάρτη 02 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Φάμελλος για Αυγή και Κόκκινο: Αναγκαιότητα η ύπαρξη των μέσων

Φάμελλος για Αυγή και Κόκκινο: Αναγκαιότητα η ύπαρξη των μέσων

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία εργαζομένων της Αυγής και του ρ/σ «Στο Κόκκινο»

Με αντιπροσωπεία εργαζομένων της Αυγής και του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο» συναντήθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Σωκράτης Φάμελλος, εκφράζοντας τη στήριξή του στα δίκαια αιτήματά τους, αλλά και την πεποίθησή του για την αναγκαιότητα λειτουργίας και των δύο μέσων.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τόνισε την αντίθεσή του στις αιφνιδιαστικές αλλαγές, σημειώνοντας ότι έπρεπε να προηγηθεί (σ.σ. από την πρώην ηγεσία) μία επαρκής οικονομοτεχνική προετοιμασία – επεξεργασία, με ενίσχυση των εσόδων και της βιωσιμότητας των μέσων και, προφανώς, με ενεργοποίηση και των μελών του κόμματος.

«Αναγκαιότητα τα υπάρχουν η Αυγή και το Κόκκινο»

Έδωσε επίσης έμφαση στα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων. Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως θα βρίσκονται σε διαρκή επαφή, αφού υπάρχει η κοινή αντίληψη πως η λειτουργία των δύο αυτών μέσων είναι απαραίτητη.

Νωρίτερα, άλλωστε, στην πρώτη του συνέντευξη ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο κομματικό ραδιόφωνο, ο Σωκράτης Φάμελλος δήλωσε πως είναι αναγκαιότητα να υπάρχουν τα μέσα αυτά και πως είναι υποχρέωση του κόμματος και των μελών να κάνουν ό,τι μπορούν για να υπάρχουν.

Ο κ. Φάμελλος έκανε λόγο για μεγαλύτερη οικονομική εξόρμηση των μελών και στελεχών υπέρ των κομματικών μέσων και για μια οργανωτική δουλειά που απαιτείται και η οποία «έλλειψε απο τον ΣΥΡΙΖΑ», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Only in

Tέλος στις πιστωτικές κάρτες

Οι βιομετρικές πληρωμές έρχονται να αντικαταστήσουν τις πιστωτικές κάρτες ως το 2030

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 02 Οκτωβρίου 2024